9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Θετικά αποτελέσματα των πτήσεων Αγίας Πετρούπολης

Οι απ’ ευθείας πτήσεις για Αλεξανδρούπολη, έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον για εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας – Δωρεάν τα μαθήματα από το “Ρωσικό Σπίτι”

aegean[1] karina

Την επιτυχία του συνολικού εγχειρήματος για την απευθείας πτήση Αλεξανδρούπολη – Αγία Πετρούπολη θέλησε να δηλώσει εκπρόσωπος του Συλλόγου Ελληνορωσικής Φιλίας «Το Ρώσικο Σπίτι» καθώς όπως φαίνεται η κίνηση τουριστών από την Ρωσία πάει καλά, καθώς υπάρχουν αρκετές κρατήσεις για το συγκεκριμένο ταξίδι και από τις δύο πλευρές.

Οι Ρώσοι τουρίστες δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τις ομορφιές του τόπου μας καθώς και με τι σχετική εύκολη συνεννόηση  τους καθώς μεγάλη μερίδα κόσμου στον Έβρο μιλάει την Ρώσικη γλώσσα.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την Καράμοβα Καρίνα, με την συνεχόμενη αύξηση του τουρισμού από Βόρειες χώρες και κυρίως από την Ρωσία ήρθε στο προσκήνιο και η ανάγκη του κόσμου για την εκμάθηση της Ρώσικης γλώσσας.

Ήδη παραδίδονται δωρεάν μαθήματα Ρώσικης γλώσσας από το Δήμο Αλεξανδρούπολης  και προσεχώς θα ξεκινήσουν και τμήματα από τον σύλλογο «Το Ρώσικο Σπίτι».

Σκοπός του συλλόγου με το εγχείρημα αυτό και της απευθείας πτήσης αλλά και της έναρξης μαθημάτων εκμάθησης Ρώσικης Γλώσσας είναι να ενώσουν τους δύο λαούς και πολιτισμούς μέσα από αυτούς τους διαύλους επικοινωνίας.

Τέλος ο σύλλογος ευχαρίστησε όσους βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια τους αυτή και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες για την στήριξη του εγχειρήματος.

 

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This