9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Απευθύνει η “Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρούπολης” – Ποιος φορέας χρηματοδοτεί την προσπάθεια για καθιέρωση Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) στον χώρο της Θράκης; – Ζητούνται πειστικές απαντήσεις

 

karagiani sima1 sima

Κα Καραγιάννη,

- Advertisement -

Από καιρό παρακολουθούμε το έργο σας και τον αγώνα σας δια την καθιέρωση ειδικής Οικονομικής Ζώνης στο χώρο της Θράκης μας.

Όσο και αν προσπαθήσαμε να πληροφορηθούμε πως ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια σας, ποιος παράγων είχε την πρωτοβουλία να σχεδιάσει και να φροντίσει για την υλοποίηση αυτού του, τεράστιας οικονομικής και εθνικής σημασίας, έργο για την Θράκη μας και την Πατρίδα μας, δεν πήραμε σαφείς πληροφορίες.

Ποιος φορέας χρηματοδοτεί αυτήν την μακρόχρονη και καλά οργανωμένη προσπάθεια? Γνωρίζουμε ότι εσείς παρουσιάζεστε ως πρόεδρος ενός φορέα για την ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε από εσάς, ποία είναι η νομική υπόσταση αυτού του φορέα και από πού εξασφαλίζει πόρους?

Έχει καταστατικό και οικονομική διαχείριση?

Υποβάλει φορολογική δήλωση?

Συμμετείχε ο φορέας αυτός στην οργάνωση και χρηματοδότηση της ομάδος εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της Θράκης μας στην Τουρκία , για να μελετήσουν προφανώς τα αποτελέσματα της Λειτουργίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης σε περιοχή της Ανατολικής Θράκης?

Μας προβλημάτισε το γεγονός της συμμετοχής στην πιο πάνω ομάδα βουλευτού της  Ελληνικής Βουλής , που εκπροσωπεί την εδώ μουσουλμανική μειονότητα και γνωστού συνεργάτη του τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής.

Γνωρίζουμε ότι αυτός ο βουλευτής, όταν άρχισαν να προκύπτουν σκέψεις για την καθιέρωση Ειδικής Οικονομικής ζώνης στην Δυτική Θράκη είχε αντιδράσει και μάλιστα επίσημα στην ελληνική Βουλή υποβάλλοντας σχετική ερώτηση στον Αρμόδιο Υπουργό. Τι συνέβη και άλλαξε πολιτική?

Επίσης θα σας παρακαλέσουμε να λάβουμε τις απαντήσεις σας μέσω της τηλεόρασης “Θράκη – Νετ”, ώστε να δοθεί ο λόγος και σε άλλους πολλούς που ανησυχούν για το θέμα αυτό, ιδίως μετά τη δημόσια θέση που έλαβε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Άνθιμος.

Είμαστε μία ομάδα νέων που συγκροτήσαμε ένα πολιτιστικό Σύλλογο, που σκοπεύει να διευκολύνει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και κάθε εκδήλωση αγώνος εναντίον όσων εργάζονται σήμερα κατά της Πατρίδος μας και γι αυτό θέλουμε να ρίξετε άπλετο φώς σε αυτή την σημαντική από εθνικής πλευράς προσπάθεια που επιτελείτε με τόσο ζήλο και κόπο .

Εσείς θα πρέπει να γνωρίζεται πολλά αφού διατηρείτε άριστες σχέσεις με σημαντικές προσωπικότητες στον οικονομικό τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά τιμής

Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρούπολης

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Προβοκάτσιες στήνουν οι Τούρκοι στο ποτάμι!!!

Σώνει και καλά θέλουν να προκαλέσουν «θερμό επεισόδιο» στον Έβρο – Οι δουλέμποροι… προστάτες των λαθρομεταναστών!!!

Το Καλέ Πανηγύρι του Διδυμοτείχου

Αποτελεί απότοκο σημαντικών Ιστορικών γεγονότων και Θεϊκής παρέμβασης – Ο Λαός του Διδυμοτείχου διατηρεί άσβεστη την θαυματουργή...

Για ποιο λόγο εξαιρέθηκε η Θράκη και η Σαμοθράκη;

Εμείς εδώ δεν αντιμετωπίζουμε προσφυγικές ροές, όπως τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα; - Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης

Θα κάνει δημοψήφισμα για την Αγιά Σοφιά;

Ο Ερντογάν ζήτησε και επισήμως την αλλαγή του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας – Θα την κάνει τζαμί

Το Δ’ Σώμα Στρατού ασπίδα του Έβρου

Η «ακτινογραφία» του ισχυρότερου σχηματισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, που κρατά απροσπέλαστη την Ελληνοτουρκική μεθόριο – Το Δ’ Σ.Σ. κλείνει σε λίγους μήνες...

More Articles Like This