9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Κραυγές απόγνωσης από τους Δημάρχους των ακριτικών νησιών μας, για τους λαθροεισβολείς εποίκους, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται αφειδώς χορήγηση “ιθαγένειας” και επιδόματα ανεργίας, σε όλους τους παράνομους μετανάστες

metanstes se-varka-metanastes

Κραυγές απόγνωσης Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων των ακριτικών νησιών μας για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Δραματική έκκληση προς κάθε αρμόδιο, για τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει το νησί, απευθύνει ο Δήμαρχος Λέρου, κ. Μιχ. Κόλιας.

- Advertisement -

Επί του θέματος απέστειλε επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια, την οποία παράλληλα κοινοποίησε στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, στους βουλευτές του νομού στον αστυνομικό διευθυντή Κω κ.ά.

Ο δήμαρχος Λέρου, επισημαίνει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και προειδοποιεί ότι στο εξής δεν θα δεχτούν οι κάτοικοι του νησιού να επιτρέψουν την προσέγγιση πλοίου που να μεταφέρνει λαθρομετανάστες.

— Μήνυμα κραυγής του Δημάρχου Καστελόριζου κ. Γ. Αχλαδιώτη: ” Επιτέλους να θωρακίσουν τα σύνορα θέλουν να μας ξεκάνουν!” και σχετική ερώτηση Βουλευτού προς τα Υπουργεία Δημ.Τάξης& ΠΡΟΠΟ, Ναυτιλίας και ΥΠΕΞ

— Κραυγή απόγνωσης του Δημάρχου Αγαθονησίου κ. Ευ. Κόττορου. Ζητά, απο τις Αρχές, την άμεση απομάκρυνση των αθρόα καθημερινά εισβαλλόντων λαθρομεταναστών.

Η μάστιγα της λαθροεισβολής-εποίκησης έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθημερινά επιδεινούμενες ενώ πλέον βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και εφαρμογή οι σχεδιασμοί αλλοδαπών κύκλων για ολική μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο “απόθεσης” εκατομμυρίων “μεταναστών”.

Επιτέλους οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου πρέπει να σοβαρευθούν και να αφήσουν πάραυτα:

— τις αστειότητες τύπου “κέντρα κράτησης” ή αλλιώς “Ξενοδοχεία Α΄κατ. ο Ξένιος Δίας” (τα υπέρογκα έξοδα κατασκευής και συντήρησης πληρώνουμε αδρότατα μέσω των άγριων χαρατσιών για να φιλοξενούνται βασιλικά ένα μήνα 50-100 λαθροεισβολείς-έποικοι, και στη συνέχεια αφού σπάσουν και κάψουν τα πάντα αφήνονται ελεύθεροι να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα 4.000.000 στην ενδοχώρα και με τεράστιους κινδύνους τόσο για τις τοπικές κοινωνίες λόγω των ξεχασμένων επιδημιών που εισβάλλουν και αυτές ανεξέλεγκτα εδώ όσο και για τους Αστυνομικούς που επωμίζονται την φύλαξη των ..Ξενοδοχείων αυτών)

— τις εθνικά κατάπτυστες “προσκλήσεις και ευχαριστίες”.

— τους διάφορους λαθρονόμους περί απόδοσης Ελληνικής Ιθαγένειας σε απροσδιόριστο αριθμό εκατομμυρίων λαθροεισβολέων -εποίκων ( η Ολομέλεια του ΣτΕ έχει αποφανθεί σχετικά, πλην όμως το πολιτικό μας σύστημα την γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του και ΠΑΡΑΝΟΜΑ την αγνοεί — θα λυθούν τα προβλήματα των λαών της Υφηλίου εάν η Ελλάδα χαρίσει …ελληνικές ιθαγένειες σε εκατοντάδες εκατομμύρια αφροασιατών και όχι μόνο;;;; )

— τις υποσχέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για απόδοση “ταξιδιωτικών εγγράφων(!)” και απονομή “Επιδόματος Ανεργίας(!)” στο σύνολο των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών (ως γνωστόν το μοναδικό “ταξιδιωτικό έγγραφο” που μπορεί να εκδώσει το Ελληνικό Κράτος είναι το ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που προυποθέτει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

Δηλαδή ο κ. Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται “ελληνοποίηση” σε εκατομμύρια λαθρομεταναστών και επιπλέον Επίδομα Ανεργίας στο σύνολο τους — με τις υποσχέσεις αυτές είναι σίγουρο ότι την επόμενη ημέρα η Ελλάδα θα αποκτήσει πληθυσμό άνω των 100.000.000 αλλοδαπών.

Αφήστε που θα συμφέρει και εμάς τους Έλληνες να εξέλθουμε και αμέσως να εισέλθουμε λάθρα και παράνομα στην Ελλάδα ώστε να μας “ελληνοποιήσει” ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό τον τρόπο με επιπλέον δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη που σήμερα παρέχεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αλλά ΜΟΝΟΝ στους λαθραία εισέρχομενους και εποικίζοντες αλλοδαπούς την Ελλάδα [ με έξοδα βέβαια των Ελλήνων φορολογουμένων]).

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους πολιτικούς μας ότι έχουν υποχρέωση απο το Σύνταγμα της Ελλάδας να υπηρετούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ τα συμφέροντα και τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών και ΟΧΙ των αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών.

Οι αλλοδαποί πολίτες του Πακιστάν Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές κλπ.κλπ. έχουν τους ιδικούς τους πολιτικούς να ασχοληθούν με τα τυχόν προβλήματα τους, εκτός εάν επιθυμεί το (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ελληνικό πολιτικό προσωπικό μας να… πολιτευθεί στις παραπάνω ενδεικτικά αναφερόμενες χώρες της αλλοδαπής.

Δεν έχουν παρά να μας το δηλώσουν και εμείς θα τους ξεπροβοδίσουμε και θα τους ευχηθούμε κάθε μελλοντική επιτυχία στις χώρες που θα επιλέξουν να πολιτευθούν και να ασχοληθούν με τα εκεί προβλήματα.

Εάν όμως επιλέξουν να υπηρετήσουν την Ελλάδα απαιτούνται ΑΜΕΣΑ δύο μέτρα τουλάχιστον:

α) καταγγελία του κατάπτυστου και εθνοκτόνου Κανονισμού ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ

και

β) ΑΜΕΣΗ απέλαση του ΣΥΝΟΛΟΥ των παράνομα εισελθόντων και εισερχομένων στην Ελλάδα (είτε ψευτονομιμοποιημένων με μαϊμού “χαρτιά” είτε όχι)

δηλαδή ΕΦΑΡΜΟΓΗ των ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Ν. Παπαροδόπουλος

τ. Λέκτορας Πανεπιστημίου Αιγαίου

***

Σημείωση Ε.Θ.

Το έχουμε ξαναγράψει:

Όλοι αυτοί που παριστάνουν τους “ανθρωπιστές” ουδέποτε αγάπησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Και σήμερα δυστυχώς συνεχίζουν στο όνομα του προοδευτισμού, τα εγκλήματα κατά της Πατρίδος.

Τα έργα τους, αυτό δείχνουν καθημερινά.

Σ.Κ.

 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This