9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Παραμένει στο σκοτάδι ο κόμβος της Εγνατίας

Εκτός όμως από τις εισόδους της Αλεξ/πολης, το σκοτάδι έχει πέσει και στην στροφή του Παν/κού Νοσοκομείου, στο ύψος του Δημοτικού κάμπινγκ και στην είσοδο της Μάκρης – Έτσι θα χτίσουμε τον τουρισμό μας;

f skotadi

Παραμένει βυθισμένος στο απόλυτο σκοτάδι ο κόμβος της Εγνατίας στην Μάκρη τις βραδινές ώρες.

Οι κολώνες φωτισμού δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και συνετοί όταν διέρχονται του σημείου.

- Advertisement -

Πρόκειται για μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν, ιδιαίτερα μεσούσης της θερινής περιόδου, όπου από ‘κει διέρχονται πλήθος ντόπιων κατοίκων, αλλά και τουριστών.

Οι κολώνες φωτισμού είτε επισκευάστηκαν ανεπαρκώς είτε και ποτέ, με συνέπεια το σημείο να καθίσταται επικίνδυνο λόγω της χαμηλής ορατότητας και οι οδηγοί να οφείλουν να επιδεικνύουν μέγιστη προσοχή και σύνεση.

Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, το οποίο απ’ την στιγμή που βρίσκεται εντός εθνικού δικτύου θα ‘πρεπε να ήταν καθ’ όλα φωτισμένο για να εγγυάται την ασφαλή διέλευση όλων των οδηγών.

Το πρόβλημα είχε διαγνωστεί και με παλιότερο ρεπορτάζ του ΘΡΑΚΗ – ΝΕΤ πριν λίγους μήνες, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν έγινε καμία ουσιαστική ενέργεια από τους αρμόδιους φορείς για την επίλυση του, παρά τα παράπονα και τις φωνές των κατοίκων της περιοχής.

Μια εξίσου άσχημη και σκοτεινή εικόνα επικρατεί σε δύο ακόμη πολυσύχναστα σημεία, όπως είναι η στροφή του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, αλλά και στο ύψος του Δημοτικού κάμπινγκ, όπου αρκετές κολώνες φωτισμού βρίσκονται εκτός λειτουργίας ευελπιστώντας να μην ακολουθήσουν τον δρόμο τους και οι υπόλοιπες.

 

 

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Ανασκαφή Φιλίππων: Στο φως κεφαλή αγάλματος!

Πιθανότατα ανήκει στον θεό Απόλλωνα - Την ανακάλυψαν φοιτητές του ΑΠΘ! Μία σπουδαία ανακάλυψη έγινε από φοιτητές του ΑΠΘ στην ανασκαφή των Φιλίππων. Ήρθε στο φως...

More Articles Like This