9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020

Βαλκανικός χαρακτήρας στην Έκθεση “ΘΡΑΚΗ 2013”

Η φετινή Έκθεση της Κομοτηνής, θα λειτουργήσει από 14 έως 17 Νοεμβρίου

ekthesi-komothnhs1 ekthesi-komothnhw-2

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία διεξαγωγής της 22ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στην Κομοτηνή, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Πρόεδρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου ΑΜ-Θ Μιχάλης Ραγκούσης.

Η διεξαγωγή της 22ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14 – 17 Νοεμβρίου 2013 κι εκφράστηκε η πεποίθηση πως θα είναι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχών από τις επιχειρήσεις και την συνέργεια του Επιμελητηριακού κόσμου.

- Advertisement -

«Πιστεύουμε πως θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην Έκθεση, καθώς υπάρχει μείωση των κοστολογίων, ώστε να έρθουν εκθέτες ακόμη και των πολύ μικρών επιχειρήσεων», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης.

“Εχουμε κοντά μας τα επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που στηρίζουν τη Εκθεση”ανέφερε και τόνισε ότι η Εκθεση θα έχει Βαλκανικό χαρακτήρα αλλά και μεγάλη επισκεψιμότητα

Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης τόνισε πως μέσα από την συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, θα πραγματοποιηθεί μία διοργάνωση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών και του κόσμου.

«Δίνουμε τον λόγο μας, ότι θα εντείνουμε την προσπάθεια μας, ούτως ώστε η Έκθεση να έχει καλύτερη διαδρομή από τους προγενέστερους χρόνους, ν’ αντέξει στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και να ακουμπάει διαχρονικά στην εξωστρέφεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακίδης.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση πως η διάνοιξη της συνοριακής οδού στην Ροδόπη, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις συμμετοχές των Βουλγαρικών Επιμελητηρίων, ενώ έδωσε έμφαση και στην συμμετοχή επιχειρήσεων με εξειδίκευση και καινοτομία στην επιχειρηματικότητα.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου ΑΜ-Θ Μιχάλης Ραγκούσης, ανέφερε πως η Έκθεση «θα αποτελέσει το κύριο σημείο αναφοράς της περιοχής πανελλαδικά. Έχοντας να ανταγωνιστεί την περσινή ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα προσπαθήσουμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο να  μετατρέψουν την έκθεση σε σημείο ανάπτυξης εξωστρέφειας και ελπίδας».

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Προβοκάτσιες στήνουν οι Τούρκοι στο ποτάμι!!!

Σώνει και καλά θέλουν να προκαλέσουν «θερμό επεισόδιο» στον Έβρο – Οι δουλέμποροι… προστάτες των λαθρομεταναστών!!!

Το Καλέ Πανηγύρι του Διδυμοτείχου

Αποτελεί απότοκο σημαντικών Ιστορικών γεγονότων και Θεϊκής παρέμβασης – Ο Λαός του Διδυμοτείχου διατηρεί άσβεστη την θαυματουργή...

Για ποιο λόγο εξαιρέθηκε η Θράκη και η Σαμοθράκη;

Εμείς εδώ δεν αντιμετωπίζουμε προσφυγικές ροές, όπως τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα; - Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης

Θα κάνει δημοψήφισμα για την Αγιά Σοφιά;

Ο Ερντογάν ζήτησε και επισήμως την αλλαγή του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας – Θα την κάνει τζαμί

Το Δ’ Σώμα Στρατού ασπίδα του Έβρου

Η «ακτινογραφία» του ισχυρότερου σχηματισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, που κρατά απροσπέλαστη την Ελληνοτουρκική μεθόριο – Το Δ’ Σ.Σ. κλείνει σε λίγους μήνες...

More Articles Like This