9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Ως πότε θα ανεχόμαστε την θρασύτητα των μουσουλμάνων βουλευτών, που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις της Κωνσταντινούπολης, για τα 100 χρόνια της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης” – Ως πότε η Ελληνική Ηγεσία θα κλείνει τα μάτια;

kinisi

Η Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρούπολης απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και προς όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, την ακόλουθη επιστολή:

***

- Advertisement -

Κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων και όλοι εσείς Έλληνες βουλευτές αυτής, που εκπροσωπείτε τον ελληνικό λαό.

Σας πληροφορούμε ότι μετά από τα όσα συμβαίνουν στην Δυτική Θράκη τον τελευταίο καιρό με την θρασύτητα όλων των μουσουλμάνων βουλευτών, που διεγείρουν τους φιλήσυχους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, σε ανατροπή του υπάρχοντος Εθνικού καθεστώτος και την  δημιουργία Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης, παλαιό όνειρο του σφαγέα των Ελλήνων του Πόντου και άλλων Εθνοτήτων, του Κεμάλ Ατατούρκ, που Θρακιώτης βουλευτής απεκάλεσε μέγα άνδρα, και την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη, ISTAM ΠΟΛΗ.

Μελετήστε αυτά που προχθές λάβανε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, τις εκδηλώσεις δηλαδή της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την πρώτη ίδρυση το έτος 1913 από τον Κεμάλ, της Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης και θα αντιληφθείτε, πιστεύουμε επιτέλους, ότι σήμερα στη Δυτική Θράκη εξελίσσεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας στο χώρο της Δυτικής Θράκης μας, που εμείς ζούμε, της τουρκικής δημοκρατίας που ονειρεύτηκε ο Κεμάλ.

Και η ελληνική πολιτεία με την σημερινή πολιτική όλων των κομμάτων και χωρίς ηγέτες ικανούς να αντιμετωπίσουν αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, φαίνεται ανίκανη να αντιδράσει  και να επιβάλει το Νόμο εναντίων Προδοτών βουλευτών της μειονότητας που καθημερινά έχοντας ως βοηθούς δύο ψευτομουφτήδες που λειτουργούν παράνομα, αντιποιώντας Δημόσια αρχή, τον νόμιμο μουφτή, παροτρύνουν τους ήσυχους μουσουλμάνους να γίνουν όργανα του τουρκικού προξενείου.

Όποιος εκ των μουσουλμάνων κατοίκων της Θράκης δεν δέχεται την πολιτική της ανατροπής που επιδιώκει η Άγκυρα απειλείται με σκληρά αντίποινα.

Θα γνωρίζεται κύριοι βουλευτές, πιστεύουμε, τις συνεχείς παροτρύνσεις των βουλευτών της μειονότητας για απείθεια κατά των Νόμων περί διορισμού Ιμάμηδων, που ενεργούνται από τους 3 αυτούς βουλευτές μέσα στα τεμένη τους;

Πώς τους ανέχεστε χωρίς να επιβάλετε τον Νόμο και δεν επιδιώκετε την αποβολή από τα το κοινοβούλιο τέτοιων προδοτών βουλευτών;

Τι κάνει η Δικαιοσύνη, τι κάνει η Ελληνική Ακαδημία με τους σοφούς του Έθνους μας;; Λάμπουν δια της απουσίας τους από όλα τα Σοβαρά Εθνικά Θέματα.

Εσείς οι βουλευτές όλων των κομμάτων ανέχεστε την παρουσία όλων αυτών των προδοτών στον ιερό χώρο της Ελληνικής Βουλής μας.

Μα δεν έχετε καμία πίστη στην Πατρίδα μας που γι’ αυτήν θυσιάστηκαν εκατομμύρια  Έλληνες πολίτες;

Αν συνεχίσετε, εσείς που αποτελείτε την ηγεσία αυτής της βουλής,τις χρηματοδοτήσεις για να μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη οι 3 προδότες βουλευτές που ενεργούν κατά της ελληνικής Θράκης θα σας αποδώσουμε τον τίτλο του Δειλού Προέδρου της Βουλής.

Έτσι νιώθει ο θρακιώτικος ελληνισμός, να μην έχετε καμία αμφιβολία.

Απαιτεί όλος ο ελληνισμός αυτής της Θράκης την αποβολή  από την βουλή μας αυτών των ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Να αναγνωστεί το υπόμνημα μας στην βουλή.

Μετά τιμής το Δ .Σ 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Θα ‘χουμε γιουρούσι …Αγίου πνεύματος;

Έχουμε ηρεμία στον Έβρο, πριν την «καταιγίδα» ή μήπως τεστ αντανακλαστικών; - Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής Στρατός...

Θα έχουμε όλοι έναν προσωπικό αριθμό!!!

Σε αντικατάσταση του ΑΦΜ, αλλά και του ΑΜΚΑ – Το σύστημα για τους Έλληνες πολίτες, θα είναι έτοιμο το 2022

Για την επανεκκίνηση – ανάκαμψη της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Σκληρή κριτική ασκεί στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» - Εννέα (9) προτάσεις που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν

Εισβολή… ανοησίας στο Μελισσοκομείο των Φερών Έβρου

Ψευδείς ειδήσεις από δήθεν «υπεύθυνα» πρόσωπα,  είναι λογικό να δημιουργούν ανησυχία στην ψυχή των Εβριτών

Αυτά που… ζούμε, δεν είναι θερμά επεισόδια;

Έχουμε ήδη εισέλθει σε σειρά αυθεντικών επεισοδίων της Τουρκίας, κατά της χώρας μας Προσπαθώ...

More Articles Like This