9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020

“ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ”

Εξακολουθεί να ισχύει η φράση του Παναγιώτη Σγουρίδη – Το παραμύθι όμως της καταπιεσμένης μειονότητας, πρέπει να σταματήσει – Η πλειοψηφία των μουσουλμάνων της Θράκης, είναι άνθρωποι φιλήσυχοι και νοικοκυραίοι

2-9 sgouridis prokseneio

Τα όσα γίνονται στη Θράκη είναι εγκληματικά και μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε εθνική καταστροφή που οι πολιτικοί “Βούδες” των Αθηνών είτε δεν μπορούν να διανοηθούν, είτε ακόμη χειρότερα αδιαφορούν μπροστά στον πειρασμό να μαζέψουν “ψηφαλάκια”.

Η επιλογή υποψηφίων βουλευτών που δήλωναν “τούρκοι” από τα περισσότερα κόμματα της Βουλής, είναι ένα διαρκές έγκλημα που πρέπει να σταματήσει.

- Advertisement -

Επειδή το Onalert έχει πάρα πολύ συχνά ασχοληθεί με το θέμα και η θέσεις του είναι γνωστές,νομίζουμε ότι μπορούμε να διατυπώσουμε την άποψη που ίσως κάποιους ενοχλήσει:

– Η Θράκη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια της Χρυσής Αυγής.

Όσα έκαναν οι “σόουμεν” βουλευτές τους για να αποδείξουν τον “πολιτικό τσαμπουκά” τους εντός Βουλής, αποκαλώντας “τουρκόσπορους” τους βουλευτές της Θράκης , αποτελούν “βούτυρο στο ψωμί” της Τουρκίας και των “δικτύων” που έχει στήσει στη περιοχή.

Το “παραμύθι” της καταπιεσμένης μειονότητας που επίμονα “βαφτίζουν” “τουρκική” αναζητά τέτοιους “κουτσαβάκηδες” για να συντηρείται.

Και οι Χρυσαυγίτες κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν σ΄ αυτή τη κατεύθυνση.

Κάθε φορά που παρενοχλούν τις προσευχές των μουσουλμάνων στα χωριά της Θράκης “καταφέρνουν” κάποιους απ΄ αυτούς να τους σπρώξουν στο άλλο στρατόπεδο.

Η πλειοψηφία των μουσουλμάνων της Θράκης είναι άνθρωποι φιλήσυχοι και νοικοκυραίοι.

Προσπαθούν να επιβιώσουν μεταξύ της απόλυτης αδιαφορίας της ελληνικής Πολιτείας και των αφόρητων πιέσεων του τουρκικού προξενείου που λειτουργεί μόνο με ένα στόχο:

– να εκμεταλλευθεί την όποια αδυναμία και ανάγκη τους και να τους “προσηλυτίσει”.

Συνεπώς η λύση δεν είναι οι “θεατρινίστικοι τσαμπουκάδες” των χρυσαυγιτών μέσα κι έξω από τη Βουλή , αλλά η αφύπνιση του ελληνικού Κράτους που πρέπει να δείξει έμπρακτα ότι η Θράκη και ο πληθυσμός της είναι στις προτεραιότητές της.

Μια καλή αρχή θα ήταν στις επόμενες εκλογές να επιλέξουν μουσουλμάνους υποψήφιους που θα έχουν λογική και δεν θα είναι φερέφωνα του Προξενείου.

Καιρός να σπάσει μια και καλή αυτό που ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής Ξάνθης Παναγιώτης Σγουρίδης έχει πει και γράψει εδώ στο Onalert: “Για να γίνεις βουλευτής στη Θράκη αρκεί να πιεις ένα καφέ στο τουρκικό προξενείο”.

Αν το ελληνικό Κράτος εξακολουθεί να αδιαφορεί είναι βέβαιο ότι κατάσταση στη Θράκη θα επιδεινωθεί.

Θα φροντίσει γι΄ αυτό και η Χρυσή Αυγή. Της οποίας την φωνή εναντίον κάποιου πραγματικά ισχυρού ακόμη δεν την έχουμε ακούσει.

www.onalert.gr

***

Σημείωση Ε.Θ.

Προσθέστε στον καφέ του Προξενείου δίπλα στους Βουλευτές και τους Δημάρχους της Θράκης.

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Προβοκάτσιες στήνουν οι Τούρκοι στο ποτάμι!!!

Σώνει και καλά θέλουν να προκαλέσουν «θερμό επεισόδιο» στον Έβρο – Οι δουλέμποροι… προστάτες των λαθρομεταναστών!!!

Το Καλέ Πανηγύρι του Διδυμοτείχου

Αποτελεί απότοκο σημαντικών Ιστορικών γεγονότων και Θεϊκής παρέμβασης – Ο Λαός του Διδυμοτείχου διατηρεί άσβεστη την θαυματουργή...

Για ποιο λόγο εξαιρέθηκε η Θράκη και η Σαμοθράκη;

Εμείς εδώ δεν αντιμετωπίζουμε προσφυγικές ροές, όπως τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα; - Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης

Θα κάνει δημοψήφισμα για την Αγιά Σοφιά;

Ο Ερντογάν ζήτησε και επισήμως την αλλαγή του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας – Θα την κάνει τζαμί

Το Δ’ Σώμα Στρατού ασπίδα του Έβρου

Η «ακτινογραφία» του ισχυρότερου σχηματισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, που κρατά απροσπέλαστη την Ελληνοτουρκική μεθόριο – Το Δ’ Σ.Σ. κλείνει σε λίγους μήνες...

More Articles Like This