9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

30 ΔΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ

Πάνω από 100.000 Γεωργιανοί έχουν έλθει στην Ελλάδα, μέσω Τουρκίας – Γιατί δεν δίνει η Ελληνική Πρεσβεία άδεις παραμονής προς 3.000 ευρώ; Μια διαφορετική πρόταση

assets_LARGE_t_420_5412962915A270AB0884C91BC028B55F4488D726

Τυγχάνει να έχω συζήτηση τουλάχιστον με δέκα- δεκαπέντε  άτομα από την Γεωργία, για τον τρόπο και το κόστος να έρθουν στην Ελλάδα.

Τους περισσότερους εξ αυτών τους έχουν περάσει οι Τούρκοι από τον Έβρο, κάποιοι έχουν έρθει μέσα σε ιδικές κρύπτες στα λεωφορεία και δύο είχαν έρθει με τουριστική βίζα την οποία μετά παραβίασαν και έμειναν μόνιμα στην Ελλάδα.

- Advertisement -

Όμως δεν έχει σημασία για εμένα το πως ήρθαν, σημασία έχει ότι σχεδόν όλοι τους έχουν πληρώσει πάνω από 3000-4000  Ευρώ για να έρθουν στην Ελλάδα με τον Α η  τον Β τρόπο, ακόμη και αυτοί  που ήρθαν με τουριστική βίζα ο ένας εξ αυτών πλήρωνε σε κάποιον Έλληνα ξενοδόχο 2000 ευρώ για την διευκόλυνση.

Με λίγα λόγια, και με δεδομένο ότι υπάρχουν πάνω από 100 000 Γεωργιανοί στην Ελλάδα, προκύπτει ότι έχουν πληρώσει συνολικά τουλάχιστον 300 Εκατομμύρια  ευρώ, (100.000 Γεωργιανοί χ 3000 ο κάθε ένας =300 εκατομμύρια), σε κάποιους για να τους φέρουν στην Ελλάδα να δουλεύουν παράνομα.

Και βάζω εγώ το φυσικό ερώτημα, σε κάθε μη πουλημένο δημοσιογράφο – κόμμα – πολιτικό – κρατικό λειτουργό:

Γιατί η Ελλάδα δεν πουλά η ίδια μέσον της πρεσβείας μας στην Γεωργία προς 3000 Ευρώ το δικαίωμα να αποκτήσει ο κάτω των 30 ετών Γεωργιανός, μια δεκαετή άδεια παραμονής και νόμιμης εργασίας στην Ελλάδα;

Θα μου πει κάποιος, μα καλά, με τόση ανεργία δεν χρειαζόμαστε κανέναν.

Δεν διαφωνώ.

Πράγματι με τόση ανεργία δεν έχουμε ανάγκη κανέναν ξένο εργαζόμενο, εκτός ίσως τις εσωτερικές αλλοδαπές νοσοκόμες και αυτές μόνο σε πιστοποιημένους συνταξιούχους βαριά αναπήρους.

Αν τώρα κάνουμε μια αναγωγή στα 2-3 εκατομμύρια λαθρομεταναστών που έχουν έρθει ή περάσει κατά καιρούς στην Ελλάδα, προκύπτει ότι θα μπορούσε το ελληνικό μπουρδελιστάν να είχε ένα οικονομικό όφελος πάνω από 30 000 000 000 δις, ναι πάνω από 30 δις, όσο δηλαδή ήταν το έλλειμμα πριν μπούμε στα μνημόνια.

Βέβαια, με 30 δις μαύρο χρήμα σε τούρκικα χέρια αφού από εκεί έρχονται σχεδόν όλοι οι λαθραίοι, είναι πολύ εύκολο να εξαγοραστούν τα δωσίλογα ΜΜΕ της του Ελλαδιστάν και να σε τυφλώσουν βάζοντας σου να βλέπεις τον Σουλεϊμάν και να νομίζεις ότι το σπίτι του Κεμάλ θα συνεισφέρει στην ελληνοτουρκική φιλία.

Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, μας έλεγε η Νταλάρα του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ, άρα λογικό να μην υπάρχουν για αυτήν βέβαια ούτε τα 30 δις λαθραία Ευρώ!!!

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

olympia

 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Θετικός 10χρονος Σέρβος στην Θάσο

Βρέθηκε με κορωνοϊό, κατά την διάρκεια εγχείρησης στο Νοσοκομείο Καβάλας

Οι ιστορικοί τίτλοι κυριότητος της Αγίας Σοφίας

-1. Ο ναός αυτός ως Εκκλησία ανήκει στους Ρωμιούς  -2. Ως Μνημείο ανήκει σε...

Η ενεργειακή μετάβαση προτεραιότητα της «ΚΕΔΕ»

Έρχεται η ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων – Προέχει η παραγωγή ηλεκτρισμού, με φθηνό κόστος – Η χρήση της γεωθερμίας από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Έρχονται οι αποζημιώσεις για το χαλάζι

Για τις ζημίες εντός των οικιών, που προκλήθηκαν κατά την περσινή πρωτοφανή χαλαζόπτωση, σε περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Νέες εξαγγελίες για την… Θράκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει την σύσταση Διακομματικής Επιτροπής, με στόχο την Ανάδειξη και Ανάπτυξη της ακριτικής Θράκης – Ευχή και ελπίδα,...

More Articles Like This