9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Στην 5η θέση της Ευρώπης στο Κ1 ο μαχητής του “Απόλλων” Αγλαμίδης Νικόλαος λόγω εσκεμμένου τραυματισμού από τον Ρώσο αντίπαλό του

 aglamidhs

Από 13 έως 22 Σεπ. 2013 διεξήχθη το WAKO EUROPEAN KICK BOXING CHAMPIONSHIP (Cadet & Junior) στην πόλη  Krynica Zdroj της Πολωνίας. Η συμμετοχή των αθλητών-τριων ξεπέρασε τους 1700 από όλη την Ευρώπη. Η Εθνική μας Ομάδα με 19 αθλητές – τριες κατέκτησε 6 μετάλλια: 1 Χρυσό, 3 Αργυρά και 2 Χάλκινα.

Ο αθλητής του Συλλόγου “ΑΠΟΛΛΩΝ” και μέλος  της Εθνικής ΑΓΛΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με προπονητή τον Master ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΧΟ κατέκτησε την 5η θέση στο δυσκολότερο αγώνισμα του KICK BOXING το K1, στην κατηγορία έφηβων -54kg.

Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς, στην ηλικία του με προοπτική για λαμπρή σταδιοδρομία, στο χώρο του KICK BOXING.

- Advertisement -

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετείχε και ήταν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου μαχητή στο Κ1. Όμως σε κάθε αγώνα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Ο ρώσος αντίπαλος του αφού διαπίστωσε ότι χάνει τον αγώνα, 3:0 υπέρ του Έλληνα αθλητή, του προκάλεσε εσκεμμένο τραυματισμό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει τους αγώνες.

Αυτή την στιγμή ο αθλητής μας ΑΓΛΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ βρίσκεται σε ανάρρωση συμφώνα με τις υποδείξεις των γιατρών ώστε σε λίγο χρονικό διάστημα να επανέλθει δυναμικά στα RING. Τα μέλη του Δ.Σ. και ο Master ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΧΟΣ συγχαίρουν τον μαχητή για της επιδόσεις του και του εύχονται καλή ανάρρωση.

Επίσης θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά όλους όσους βοήθησαν οικονομικά και στήριξαν των αθλητή μας σε αυτή του την προσπάθεια: Το Δ. Σ του Συλλόγου “ΑΠΟΛΛΩΝ” Αλεξ/πολεως, το bar “On The Road”, το Restaurant  Πόρτο Ελιά , τον κ. Τσερκινίδη Ελευθέριο, τον κ. Μουρατίδη Γρηγόριο, Αφοί Χατζιμιχαήλ και την οικογένεια του αθλητή. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ράσιο Αθανάσιο για την βοήθεια και την στήριξη του.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Μήνυμα στους φοιτητές του Δημοκριτείου

Απευθύνει ο Πρύτανης του Παν/μιου Θράκης, Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, για αυστηρή τήρηση των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία...

Αναστολή λειτουργίας των αθλητικών και πολιτιστικών χώρων-δομών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  Έχοντας υπόψη :   Τις διατάξεις του άρθρου...

28η Οκτωβρίου 1940: Ένα Έπος αλλά και μία πραγματικότητα

Από το 1935 είχε αρχίσει ο Ιωάννης Μεταξάς να ετοιμάζει τον Ελληνικό Στρατό – Η δημιουργία του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου είχε...

Γιατί έβαλαν στο «πορτοκαλί» την Σαμοθράκη;

Είναι άδικο το νησί να στιγματίζεται, ενώ δεν έχουν αναφερθεί κρούσματα κορονοϊού και να πηγαίνει στο επίπεδο 3

Toσχέδιο «ΑΣΠΙΔΑ» για την φύλαξη των συνόρων του Έβρου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει 7,4 εκατ. ευρώ για την θωράκιση της παραμεθορίου περιοχής – Ποια είναι τα έξι (6) σημεία του σχεδίου...

More Articles Like This