9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Κάλεσμα στον κόσμο να κατακλύσει το γήπεδο για τον αγώνα με την Παναχαϊκή

ethnikos

Με τον ιδανικότερο τρόπο, ήτοι μια νίκη εκτός έδρας απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε το ταξίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο εγχώριο πρωτάθλημα βόλεϊ. Το φετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται απ’ όλους τους γνώστες του αθλήματος ως δυσκολότερο από τα προηγούμενα καθώς η ψαλίδα της δυναμικότητας των ομάδων έχει μειωθεί εξαιρετικά.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται τώρα στον επερχόμενο αγώνα με την Παναχαϊκή, τον πρώτο που θα δώσει η ομάδα μπροστά στο θερμό κοινό της. Η διοίκηση κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών και να γεμίσει το γήπεδο, σε μια χρονιά που η ομάδα αγωνιστικά δείχνει σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι στα οικονομικά της που η εξεύρεση χορηγών αποτέλεσε και αποτελεί μια σπαζοκεφαλιά για δύσκολους λύτες.

Την ομάδα περιμένει, αρχής γενομένης του αγώνα με την Παναχαϊκή, ένας πραγματικός αγωνιστικός μαραθώνιος, όπου καλείται να δώσει πολλούς και δύσκολους αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, με όλους στην ομάδα να δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.

- Advertisement -

Το T.A.A. βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καλεί όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Volleyleague με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 7.00 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι :

–   Από την κεντρική είσοδο του γηπέδου θα εισέρχονται όλοι μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου ή κάρτας διαρκείας (μπλε).

– Η ανατολική είσοδος του γηπέδου θα είναι ανοικτή μόνο για τους κατόχους καρτών διαρκείας (Gold),οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ταξιθέτες.

– Επίσης, οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι θα εισέλθουν από την ανατολική είσοδο του γηπέδου.

– Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10€ (κανονικό), 5€ (φοιτητικό, στρατιωτικό). Τα παιδιά μέχρι 12 ετών είναι δωρεάν.

“Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να απολαύσουν από κοντά ένα συναρπαστικό παιχνίδι βόλεϊ και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Ανασυστήνεται το Μελισσοκομικό Πάρκο Δαδιάς μετά τις φωτιές

Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα, Ινστιτούτα, καθώς και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ θα υλοποιήσουν τα έργα που θα αποφασιστούν Με απόφαση που...

More Articles Like This