9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ” ΗΜΕΡΑ;

Η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου οδηγείται πλέον στην γελοιοποίηση – Κάποιοι εξακολουθούν να νομίζουν ότι θα πάμε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, με πρόκριμα τις επενδύσεις χρυσού στη Θράκη – Άλλα είναι τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες

XRYSO-KATA periferei-xryso1

Κάποιοι εξακολουθούν να νομίζουν ότι θα πάμε στις αυτοδιοικητικές Εκλογές με πρόκριμα τις επενδύσεις χρυσού στην Θράκη.

Θεωρούν ότι οι πολίτες, έχουν σαν μοναδική έγνοια το θέμα των Χρυσωρυχείων και πως δεν υπάρχει άλλο σπουδαίο ζήτημα να τους απασχολεί, όπως τα άγρια φορολογικά χαράτσια, οι κατασχέσεις καταθέσεων στις τράπεζες, η “δήμευση” της ακίνητης περιουσίας, η συνεχής μείωση μισθών και συντάξεων και κυρίως η ανεργία που μαστίζει τον τόπο μας.

- Advertisement -

Και παριστάνουν τον εαυτό τους ως “Σωτήρες” του λαού, από την καταστροφή.

Συνεχίζουν λοιπόν το θέατρο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, που όμως έχει αποκτήσει πλέον, την εικόνα του γελοίου.

Διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

***

Η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης Έβρου καλεί τους πολίτες της Κομοτηνής σε εκδήλωση συμπαράστασης στην κεντρική πλατεία το Σάββατο 9 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα.

Η μέρα αυτή έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική και προγραμματίζονται εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις.

Παρ’ όλους τους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός (που ανήκει κατά 95% στην καναδική Eldorado Gold αυτή δηλαδή που δραστηριοποιείται και στη δική μας περιοχή) μαζί με την κυβέρνηση συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο στο όρος Κάκαβος και στις Σκουριές Χαλκιδικής με ανυπολόγιστες συνέπειες στους υπάρχοντες παραγωγικούς τομείς, στην υγεία, το περιβάλλον και την κοινωνική συνοχή.

Ο αγώνας κατά των χρυσοθήρων στη βόρεια Ελλάδα είναι κοινός και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σα μια γροθιά για να δείξουμε ότι δεν υπάρχουν ούτε πολιτικά, ούτε οικονομικά, ούτε άλλα μικροσυμφέροντα που ορισμένοι θα επικαλεστούν για να μας διασπάσουν.

Ας ενώσουμε για άλλη μια φορά τη δύναμη και τη θέλησή μας σε ένδειξη συμπαράστασης, αλληλεγγύης και σεβασμού σε αυτούς που διώκονται και αγωνίζονται και για εμάς.

***

Σημείωση Ε.Θ.

Δηλαδή μας λένε ότι σήμερα που είναι… “Παγκόσμια Ημέρα”!!! στην Αλβανία, στην Τουρκία, στην Αργεντινή, ή στην Κίνα, θα ξεσηκωθούν όλοι, για τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική.

Το “δούλεμα” από τους “Σωτήρες” μας, παραέγινε χοντρό.

Και οδηγεί πλέον σε γελοιοποίηση.

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Ένσταση «ΑΜΑΖΟΝΩΝ» Μαΐστρου

Για την απ’ ευθείας άνοδο της ΓΑΙΑΣ Δράμας Ο...

Κρούσμα κορωνοϊού στον Έβρο

Θετικός στον COVID-19 εμφανίσθηκε συνοριοφύλακας – Ιχνηλατούνται οι επαφές του – Τεστ σε συναδέλφους του

Εισαγωγή στις σχολές Αξ/κων – Αστυφυλάκων

Προκηρύχθηκε ο Διαγωνισμός – Θα εισαχθούν 800 άτομα στις Σχολές Αστυφυλάκων και 70 στην Σχολή Αξιωματικών – Αιτήσεις μέχρι 12 Ιουνίου

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ Ε.Δ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

Θα κάνουν το λάθος οι Τούρκοι; - Είναι δεδομένο πως η Τουρκία έχει αποφασίσει να τραβήξει το σχοινί και το θέμα είναι...

Εμμανουήλ Μινωτάκης:Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ… «ΧΑΡΙΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Η άγνωστη ιστορία του νεαρού στρατιωτικού, εκπροσώπου της Ελλάδας στην Επιτροπή Διαχάραξης Ελληνοτουρκικών Συνόρων. Πώς αποκάλυψε την πλαστογραφία των Τούρκων. Οι παράλληλες...

More Articles Like This