9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Πρώτη συνάντηση του Running Team

DSC05473

Μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα έγινε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση του τμήματος RUNNING TEAM το απόγευμα του Σαββάτου. Επίσης έγινε και η πρώτη προπονητική συνάντηση χαλαρή μεν εποικοδομητική δε.

Στην ενημέρωση που έγινε ειπώθηκαν οι στόχοι της ομάδας τα πλάνα και πρώτες ενέργειες από τους υπεύθυνους του RUNNING TEAM. Όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται στο παρακάτω φυλλάδιο.

Τώρα το Δρομικό Κίνημα έχει τον εκφραστή του και στην πόλη μας

- Advertisement -

Το Δρομικό Κίνημα έχει εδώ και πολλά χρόνια γίνει βίωμα και τρόπος ζωής σε όλο τον πλανήτη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γιγαντωθεί και στην Ελλάδα την χώρα που γέννησε τον αθλητισμό . Κάθε μέρα σε όλα τα πάρκα , τα στάδια, τους δρόμους ή τα βουνά της χώρας μας χιλιάδες δρομείς και περιπατητές βιώνουν την χαρά του αθλητισμού . Σε μια περίοδο που η καθημερινότητα προκαλεί τόσα πολλά προβλήματα στον σύγχρονο άνθρωπο δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε πως το τρέξιμο είναι μία διέξοδος που μόνο οφέλη έχει να προσφέρει.

Η δια βίου άθληση θα σου προσφέρει Υγεία σωματική και πνευματική , το τρέξιμο θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις πτυχές του χαρακτήρα σου καθώς θα δοκιμαστείς σωματικά και πνευματικά σε συνθήκες κόπωσης, η επιμονή και η υπομονή θα γίνουν οι καλύτεροι σου σύντροφοι για να ξεπερνάς κάθε δυσκολία, η ψυχική ευεξία που θα νιώθεις μετά από κάθε προπόνηση ή αγώνα θα σε κάνει να ανυπομονείς για το πότε θα ξανατρέξεις.

Ο  Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , ένας από τους παλαιότερους Συλλόγους της χώρας , έχοντας πλέον ταυτιστεί με τα αθλητικά πράγματα της πόλης στην συνείδηση των συμπολιτών μας έρχεται ακόμη μία φορά να δείξει πως είναι ένα ζωντανό και δραστήριο κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας.  Αφουγκραζόμενος τα μηνύματα των καιρών ιδρύει ένα νέο Τμήμα το Running Team,  απευθυνόμενος σε όλους τους Δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας που αθλούνται καθημερινά στους δρόμους και τα πάρκα της πόλης μας. Όλοι  μαζί μπορούμε να μετατρέψουμε την μοναξιά του δρομέα αποστάσεων σε δραστηριότητα που γίνεται με συντροφιά αναπτύσσοντας δεσμούς φιλίας και συντροφικότητας ανάμεσα στους δρομείς.   Σκοπός του Running Team είναι να γίνει εκφραστής και κοινωνός του Δρομικού Κινήματος στην πόλη μας παρέχοντας σε όλους τους φίλους του χρήσιμές προπονητικές , διατροφικές και ψυχολογικές συμβουλές  για να γίνει η  αγαπημένη σας συνήθεια όσο πιο ευχάριστη και διασκεδαστική γίνεται. Να γίνει μία φιλόξενη στέγη για όλους εμάς που αγαπάμε και έχουμε κάνει τρόπο ζωής το τρέξιμό και το βάδισμά χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Να μπορέσουμε όλοι μαζί μέσω της μεγάλης μας συμμετοχής να φτιάξουμε έναν μεγάλο αγώνα στην πόλη μας και να διαδώσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια σε όσους πιο πολλούς γίνεται. Και φυσικά μην ξεχνάτε το πιο βασικό απ’ όλα , πως το πιο σημαντικό είναι η χαρά της συμμετοχής, για αυτό ελάτε κοντά μας να ζήσουμε ωραίες στιγμές.           ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This