9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Εκστρατεία διάδοσης των σπέσιαλ γεύσεων του Έβρου

dadia-1

Μέσα στα πλαίσια μιας ευρύτατης εκστρατείας για τον Έβρο, Εβρίτικα σωματεία των Αθηνών, ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και η Τράπεζα Τύπου, …αρχίζουν ένα πρόγραμμα προβολής-γνωριμίας-διάδοσης εβρίτικων προϊόντων στην Αττική, αρχής γενομένης από τον περίφημο Καβουρμά του Έβρου.. που ελάχιστοι γνωρίζουν στο Κλεινόν Άστυ.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή τους, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΒΡΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ και Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης, αναφέρουν:

Ξεκινάμε με καβουρμά, χωρίς να παραλείπουμε άλλα σημαντικά αγαθά του Εβρου, που θα αναδείξουμε ξεχωριστά.

- Advertisement -

Επιδιώκουμε ο κόσμος να μιλάει και να γεύεται τον …ΕΒΡΟ. Να υπάρχει ο Καβουρμάς κ.α προϊόντα του Έβρου στο μενού των πιο ΙΝ φαγάδικων της Αθήνας …

Αυτό που ζητάμε από τους παραγωγούς του Έβρου ,είναι 5-6 κομμάτια –μερίδες καβουρμά ,ή όποιου άλλου σημαντικού Εβρίτικου προϊόντος, Τίποτε άλλο.

Δεν χρειάζεται να μας τα στείλετε ΤΩΡΑ. Θα σας ενημερώσουμε τι θα γίνει.

Απλά, να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στην εκστρατεία..ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!

Να γίνετε ένας μικρός χορηγός στην προβολή των προϊόντων της περιοχής σας. , των δικών σας προϊόντων.

Αλλά σας χορηγούμε κι εμείς… με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ …Δηλαδή τα 5-6 κομμάτια καβουρμά που θα προσφέρετε, θα τα εισπράξετε με ΔΩΡΕΑΝ διαφήμισή σας, πολλαπλάσιας αξίας! Για να το καταλάβετε λέμε:

Π.Χ. Μας στέλνετε προϊόντα σας , το πολύ αξίας έως 20-30 ευρώ κι εμείς σας τα ανταποδίδουμε στο πολλαπλάσιο που ξεπερνάει τα 150 ευρώ… σε προβολή του προϊόντος σας.

Μ’ άλλα λόγια, όπως αντιλαμβάνεστε οι φορείς της εκστρατείας και οι άνθρωποι που φλέγονται για τον Έβρο, θα είναι ένα είδος “πλασιέ” των προϊόντων σου σε μια μεγάλη αγορά που ίσως ακόμη δεν μπορούσες να πλησιάσεις…

Και η ευγενής χειρονομία σας ..θα έχει άμεση ανταποδοτικότητα; ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ www.monidadias-news.blogspot.gr.. αλλά και από άλλα κανάλια της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ θα κάνει τη δέουσα προβολή των προϊόντων σας ΔΩΡΕΑΝ και για ένα μήνα επί ημερησίας βάσης ( Τις τεχνικές λεπτομέρειες προβολής σας θα σας τις αναλύσουμε προσεχώς).

TA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΊΘΕΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ δειγματοληπτικά στα πολυάριθμα ουζερί σε σούπερ μάρκετ και επιλεγμένες ταβέρνες.

Θα υπάρχουν συνεχή ρεπορτάζ και ενημέρωση και μετρήσεις από ειδικούς συνεργάτες μας για τον καβουρμά και την πορεία του στα “στέκια” όπου θα τοποθετείται.

Αυτή τη στιγμή προκαταρτικά επιθυμούμε να γνωρίζουμε αν κρίνετε ότι μπορεί να μετάσχετε στην εκστρατεία προβολής ξεχωριστών προϊόντων του Έβρου! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατά την πορεία…

Ανοίγουμε ένα σταθερό παράθυρο για τον Έβρο, και τις γεύσεις του,στην Αθήνα …κατ΄αρχήν!

Δεν έχετε παρά να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με e-mail στη διεύθυνση; pressliberty@gmail.com

Σας ευχαριστούμε θερμά… και περιμένουμε τα νέα σας….

Με κάθε τιμή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

Συντονιστής Εκστρατείας

Προηγούμενο άρθροΤετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014
Επόμενο άρθροΠοιός δίνει τα πρότυπα;

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Αγώνας δρόμου VIRTUAL σε ζευγάρια

Το Δίκτυο Ορφέας με την υποστήριξη του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και την ΝΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ διοργανώνουν το «COUPLES THRACE RUN» 1- ΤΡΟΠΟΣ:...

More Articles Like This