9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

«Ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά»

tournoua

Ένα διαφορετικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν μεγάλος αριθμός φιλάθλων ( κυρίως γονείς νεαρών αθλητών) την Κυριακή 16-02-2014 (10:00-13:00) στο γήπεδο του Α.Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ υπέρ των σκοπών της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, των συνανθρώπων και της δοκιμαζόμενης πατρίδας μας.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Α.Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ και την υποστήριξη των δυο (2)

άλλων ακαδημιών της πόλης μας, του Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ & του Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, στο πανέμορφο αυτό τουρνουά οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των τριών (3) ακαδημιών έστειλαν τα δικά τους κοινωνικά μηνύματα: “Κανείς να μην κρυώσει, κανείς να μην πεινάσει” & « Όλοι μαζί μπορούμε».

- Advertisement -

Πλήθος αγαθών που προσφέρθηκαν κυρίως από τους γονείς των τριών (3) ακαδημιών και άλλους όμως φορείς και φυσικά πρόσωπα συγκεντρώθηκαν και επιδόθηκαν στην Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, ώστε να φτάσουν τα προϊόντα αυτά σε οικογένειες της περιοχής που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Οι μικροί αθλητές είχαν την χαρά να διασκεδάσουν, να παίξουν και να σκοράρουν (!!!) στη διασκέδαση, μετατρέποντας παράλληλα τους εαυτούς τους σε αρωγούς υψηλής κοινωνικής ευθύνης.

«Ο ΑΘΛΗΤΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης ο υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής κ. Παπαπαντελής Νικήτας δήλωσε:

«Oι τρεις (3) ακαδημίες της πόλης μας (Α.Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ, Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, Α.Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ) απέδειξαν ότι διαθέτουν, παράλληλα με την μεγάλη αθλητική τους δράση και ιδιαίτερα ανθρωπιστικά και κοινωνικά αντανακλαστικά,.

Η στήριξη συνανθρώπων που έχουν ανάγκη είναι πράξη ύψιστης κοινωνικής ευθύνης, χωρίς οίκτο και λύπηση, με ειλικρινή διάθεση, ανοικτή καρδιά και πάνω από όλα με περίσσεια ΑΓΑΠΗ! Την αγάπη –που σύμφωνα μ’ ένα ποίημα- δεν έχει πει ποτέ την τελευταία λέξη, την αγάπη που δεν υπολογίζεται, την αγάπη που πάντα αιφνιδιάζει.

Ευχαριστούμε Θέρμα και τις τρεις ακαδημίες που συμμετείχαν, τους γονείς, τους μικρούς αθλητές, τους παράγοντες και τους προπονητές.

Όλους τους καλούς φίλους που προσήλθαν για να προσφέρουν λίγη βοήθεια και αγάπη στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. Την Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει το τεράστιο κοινωνικής της έργο. Την ΕΠΣ Έβρου για την μέριμνα που παρείχε με την παρουσία – χωρίς οικονομικό τίμημα- επίσημων διαιτητών. Τέλος , όλα τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση.

Για μια ακόμη φορά ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ απέδειξε την τεράστια του κοινωνική του δύναμη, ανοίγοντας κοινωνικές γέφυρες και σπάζοντας κοινωνικούς φραγμούς».

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This