9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Εκδήλωση στην Ορεστιάδα με θέμα την εξωστρέφεια

Δράση δικτύωσης για την πρωτοβουλία “EXPORT EXPERT” στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2014 -Επαφές με γραφεία της Βουλγαρίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας, Σερβίας και Τουρκίας

SYSKEPSH assets_LARGE_t_189761_54129670

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Βιομηχάνων Βορείου Έβρου (ΣΒΒΒΕ), σας προσκαλούν στη Δράση Δικτύωσης που οργανώνεται στις 21 & 22 Φεβρουαρίου 2014 στην Ορεστιάδα, με θέμα: «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ: Η υποστήριξη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων».

Η Δράση αυτή έχει ως στόχο την ενημέρωση και δικτύωση των στελεχών εξωστρεφών επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής σχετικά με τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες εξαγωγών στις γείτονες χώρες-στόχους.

- Advertisement -

Η Εκδήλωση στις 21 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο Ορεστιάδας και αποτελεί συνέχεια των επιμορφωτικών και συμβουλευτικών δράσεων που αναπτύσσονται στην περιοχή με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων εξωστρέφειας από τα στελέχη των τοπικών επιχειρήσεων.

Στην Εκδήλωση θα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ) της χώρας μας σε  Βουλγαρία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία, οι οποίοι θα ενημερώσουν σχετικά με τις συνθήκες των συγκεκριμένων αγορών και τις ευκαιρίες  για τα ελληνικά προϊόντα στις γειτονικές χώρες ενδιαφέροντος.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ στην Ορεστιάδα οργανωμένες Β2Β συναντήσεις μεταξύ των τοπικών στελεχών και επιχειρήσεων  και των εκπροσώπων των γραφείων Ο.Ε.Υ που ενδιαφέρουν κάθε επιχείρηση, προκειμένου να εξατομικευθούν οι ανάγκες και να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πληροφόρηση των στελεχών και επιχειρήσεων.

Η συγκεκριμένη δράση δικτύωσης εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Περιφέρειες για τις οποίες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας σε αυτή τη δυναμική αναπτυξιακή διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Βόρειο Έβρο και αποσκοπεί στην υποστήριξη των τοπικών στελεχών και επιχειρήσεων και στη  βελτίωση των εξαγωγικών επιδόσεων της περιοχής.

Η είσοδος στην Εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους, καθώς και με ποιους  υπευθύνους των γραφείων Ο.Ε.Υ επιθυμούν να συναντηθούν, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα και επικοινωνώντας με τους συνεργαζόμενους φορείς :

§ ΣΕΒΕ / Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 535333, email: exportnet@seve.gr

§ ΣΕΒ / Αθήνα, τηλ.: 211 5006118, email: sev4enterprise@sev.org.gr

 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This