9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Έρχεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ και… Τούρκοι για την πίτα της ΕΠΣ Θράκης

thrakisports_evrosproedrosΜπορεί σήμερα τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά γεγονότα στην Θράκη να είναι οι αναμετρήσεις του Πανθρακικού με τον Πλατανιά και της Ξάνθης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, όμως αμέσως μετά τους αγώνες υπάρχει και άλλο σημαντικό γεγονός. Η κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας θα γίνει στις 8.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη». Στην διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθούν, όπως κάθε χρόνο, οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις, δηλαδή οι πρωταθλήτριες των κατηγοριών, καθώς και αυτές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών του νομού Ροδόπης.

Οι βραβεύσεις και γενικά η εκδήλωση θα γίνει παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, άλλων μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και αρκετών προέδρων γειτονικών και όχι μόνο Ενώσεων. Επίσης η ΕΠΣ Θράκης έχει προσκαλέσει ανθρώπους και από την Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μάλιστα, αν και δεν είχε γίνει γνωστό, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης είχε υποστηρίξει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι πιθανότατα να βρεθεί στην Κομοτηνή ο πρόεδρός της Τουρκικής Ομοσπονδίας και άλλα μέλη του Δ.Σ. της, καθώς η ΕΠΣ Θράκης διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της γειτονικής χώρας.

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This