9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 16, 2024

Η απάντηση Ντέμη για την πλαστή ενημερότητα επί προεδρίας του στην ΑΕΚ

thrakisports_evros

demhs

Η τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη στον Σκάι” ισχυρίστηκε το βράδυ της Δευτέρας ότι η ΑΕΚ το 2007, επί προεδρίας Ντέμη Νικολαϊδη, παρουσίασε πλαστή ενημερότητα, χωρίς να έχει καμία επίπτωση από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ.

Επίσημη απάντηση δεν υπήρξε ούτε από πλευράς του αλεξανδρουπολίτη πρώην παίκτη και παράγοντα της ΑΕΚ, αλλά ούτε και από τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θεόδωρο Κουρίδη, που φέρεται να είχε επαγγελματική σχέση ως μάνατζερ του Ντέμη σύμφωνα με την εκπομπή.

- Advertisement -

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε σειρά αθηναϊκών ιστοσελίδων, ο Ντέμης Νικολαϊδης αλλά και ο Παντελής Ορφανίδης, οικονομικός διευθυντής, διαψεύδουν κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, “αυτή τη στιγμή η πλευρά του πρώην προέδρου της ΑΕΚ  ψάχνει την υπόθεση, ερευνώντας τις συγκεκριμένες κατηγορίες ώστε να τοποθετηθεί επίσημα και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκύψουν και αγωγές για εκείνους που συκοφάντησαν και ενέπλεξαν την ΑΕΚ σε τέτοιου είδους διαδικασίες”.

spot_img
spot_img
Tuesday, April 16, 2024

Latest News

Επισκέψεις σε Δομές Υγείας του Έβρου, από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι ζήτημα ταυτοτικό για το κίνημά μας. Γι’ αυτό και διαχρονικά ήταν και είναι βασική...

More Articles Like This