9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

ΟΥΡΑ… ΧΙΛΙΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΗΠΩΝ

Περιμένουν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στα Βουλγαρο-Τουρκικά σύνορα, “Καπετάν Αντριέγεβο” – Θα πάρει μέρος η αποκατάσταση της συμφόρησης

dalikes_oura forthga

Χίλια περίπου φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών τουρκικών συμφερόντων βρίσκονται σταθμευμένα εκατέρωθεν του μεθοριακού σταθμού Κήπων, στις δυο πλευρές των ελληνοτουρκικών συνόρων και περιμένουν να πραγματοποιήσουν διέλευση.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του τελωνείου Κήπων Θανάση Γρηγορίου, το πρόβλημα προκλήθηκε εξ αιτίας της μεγάλης προσέλευσης τουρκικών οχημάτων (νταλίκες) στο μεθοριακό σταθμό, τα οποία δεν μπορούσαν να περάσουν από τα Βουλγαρο- τουρκικά σύνορα, λόγω μη υπογραφής σχετικής διμερούς συμφωνίας διέλευσης.

- Advertisement -

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από σήμερα το μεσημέρι άρχισε να πραγματοποιείται διέλευση οχημάτων από τα βούλγαρο – τουρκικά σύνορα, στο τελωνείο «Καπετάν Αντριέγεβο», αλλά θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία, καθώς εκατέρωθεν των εισόδων και εξόδων του τελωνείου, έχουν σχηματισθεί ουρές πολλών χιλιομέτρων.

Σε ότι αφορά το τελωνείο Κήπων, σύμφωνα με τον κ. Γρηγορίου η κατάσταση με τις ουρές των τουρκικών φορτηγών εκτιμάται ότι θα αποσυμφορηθεί μέσα στο επόμενο πενθήμερο.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This