Home / Πολιτικη / “Περιμένω και άλλα χτυπήματα κάτω από την μέση”

“Περιμένω και άλλα χτυπήματα κάτω από την μέση”

Οι ανυπόστατες συκοφαντίες των πολιτικών αντιπάλων του Ευάγγελου Λαμπάκη συνεχίζονται αμείωτες, χωρίς ουσία και αποτέλεσμα

lampakis

Με ένα ειρωνικό χαμόγελο απάντησε στον επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ Παύλο Μιχαηλίδη, ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης στα περί κρυφών συμφωνιών του δεύτερου με τον Γκαουλάιτερ Φούχτελ.

Η απάντηση του κυρίου Λαμπάκη ήρθε μετά από ερώτηση που του απηύθυνε το Θράκη Νετ , σχετικά με την ανάρτηση του εν λόγω αθηναϊκού δημοσιεύματος στον προσωπικό λογαριασμό του κυρίου Μιχαηλίδη στο facebook.

Πιο αναλυτικά, Δήμαρχοι που συνεργάζονται με τον Φουχτελ, είναι ο τίτλος αθηναϊκού δημοσιεύματος που ανάρτησε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ, Παύλος Μιχαηλίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που όπως φαίνεται ασπάζεται ο κύριος Μιχαηλίδης, ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης είναι ένας από τους είκοσι τρεις, ο οποίος, «δουλεύει» ήδη με τον Γκαουλάιτερ Φούχτελ!

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα που είναι αναρτημένο στον προσωπικό λογαριασμό του κυρίου Μιχαηλίδη αναφέρει:

 

“Δήμαρχοι που συνεργαζόνται με τον Φουχτελ

Ποιοί ΟΤΑ δια των Δημάρχων τους έπεσαν αμαχητί στα χέρια του κατακτητή!

 

Αυτοί οι Δήμαρχοι «δουλεύουν» ήδη με τον γκαουλάιτερ Φούχτελ!

 

Νέο σύστημα διακυβέρνησης, με γερμανική σφραγίδα, συνιστούν τα μέτρα που η Κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή, ενσωματωμένα στον προϋπολογισμό.

του Περικλή Καπετανόπουλου

Ο δημόσιος πλούτος, η περιουσία του ελληνικού λαού, εκποιείται στους Γερμανούς και τους Έλληνες συνεργάτες τους,   κοινωνικά αγαθά περνούν σε χέρια ιδιωτών (νερό, ρεύμα,  κ.λ.π), και η επέλαση των εργολάβων  κλιμακώνεται, καταλύοντας κάθε έννοια δημόσιου αγαθού.

Η υπερψήφιση των νέων- σαρωτικών για τα λαϊκά εισοδήματα- μέτρων, συνιστά ολομέτωπη επίθεση στην πλειονότητα του ελληνικού λαού.

Αλλά όλα αυτά, τα κάνουν, ο Φούχτελ, και ο  Ραινχεμπάχ, δηλαδή  οι Γερμανοί μόνοι τους;

Η επίθεση ενάντια στην αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στη ζωή του ελληνικού λαού, είναι πολύπλευρη και μεθοδικά σχεδιασμένη. Από πλευράς της   ελληνικής πολιτείας, προτεραιότητα για κατεδάφιση έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.  Οι Γερμανοί έχουν εισβάλλει στους Δήμους και τα θέλουν όλα:….

οικόπεδα, ιαματικές πηγές, δημοτικά κτίρια, σχολεία, παραλίες, κ.λ.π. Και μάλιστα, όπου αυτό είναι δυνατόν, επιθυμούν  τα παραπάνω, χωρίς τους ιθαγενείς, π.χ στα μικρά νησιά!

Από καιρό  είναι γνωστό, ότι ο χερ Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, πληρεξούσιος υπουργός της γερμανικής  Καγκελαρίας  στην Ελλάδα,  περιοδεύει ως αντιπρόσωπος  γερμανικών επιχειρηματικών συμφερόντων  από δήμο σε δήμο, με πρωτοβουλία  της  γερμανικής πρεσβείας της Αθήνας και το γενικού γερμανικού προξενείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) υπάρχει « κρυφή συμφωνία κυβέρνησης και ορισμένων Δημάρχων, για την εκχώρηση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτες».   Η ΠΟΕ ΟΤΑ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί αιχμηρές επικοινωνιακές ενέργειες και σκληρή γλώσσα ενάντια στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση βασικών αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Η πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ», αναφέρει η  ΠΟΕ-ΟΤΑ,  «αλλά και ο “ποταμός” συνεντεύξεων του εκπροσώπου της Γερμανικής επιτροπείας Φούχτελ, έφερε στη δημοσιότητα ποιοι είναι οι “αιρετοί” εκπρόσωποι που μέχρι σήμερα τον συναντούσαν κρυφά και σχεδίαζαν από κοινού το ξεπούλημα τους».

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί , ότι όλες οι εκτιμήσεις της στήλης,  πως,  δηλαδή μεθοδεύεται, από Κυβέρνηση και Γερμανούς  η πλήρης ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιβεβαιώνονται πλέον και από τον «μαρτυριάρη» Χανς Φούχτελ. Είναι τόση η χαρά του που θα βάλει τους Έλληνες εργαζόμενους να δουλεύουν σαν σκλάβοι για ψίχουλα, που του ξεφεύγουν κουβέντες στον  «ποταμό» συνεντεύξεων που δίνει στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος ο χερ Φουχτελ, λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα δημάρχων που τον συναντούσαν  κρυφά και σχεδίαζαν από κοινού το ξεπούλημα των  βασικών αρμοδιοτήτων των Δήμων.

Ελληνο-γερμανική συνεργασία με ονοματεπώνυμο

Λαμπάκης Ευάγγελος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης”

 

Η απάντηση του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη ήταν αυθόρμητη στην ερώτηση που του έκανε το Θράκη νετ για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με ένα ειρηνικό χαμόλεγο.

Σύμφωνα με τον κύριο Λαμπάκη, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι αναμενόμενα, ενώ θέλοντας να δώσει ένα τέλος στις συκοφαντίες των αντιπάλων του υπογράμμισε χαρακτηριστικά, πως ουδέποτε αποδέχτηκε κάποια πρόσκληση σε συνάντηση με τον κύριο Φούχτελ , ενώ κάθετα αρνητικός ήταν όπως είπε και στην αδελφοποίηση του Δήμου της Αλεξανδρούπολης με Γερμανική πόλη καθ υπόδειξη του  πληρεξούσιου υπουργού της γερμανικής  Καγκελαρίας  στην Ελλάδα.

“Έχω μάθει δυστυχώς και περιμένω κι άλλα χτυπήματα κάτω από τη μέση στις 52 ημέρες που απομένουν για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι ψεύδη, είναι συκοφαντίες και το ξέρουν αυτοί που τα αναρτούν και είναι και ανοησίες”

Η κάθετα αρνητική στάση του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης στις προσκλήσεις του κυρίου Φούχτελ αποδεικνύεται με ντοκουμέντα υποστήριξε ο κύριος Λαμπάκης, αφού τα αντίγραφα των αρνητικών του απαντήσεων βρίσκονται στη διάθεση οποιουδήποτε τον αμφισβητεί τονίζοντας την ίδια στιγμή την ανικανότητα της αντιπολιτευτικής πολιτικής των αντιπάλων του.

“Δεν έχω καμμία σχέση με τον Φούχτελ κι αυτά που λέγονται είναι γιατί κάποιοι δεν έχουν με τι να με αντιπολιτευθούν. Σημασία έχει ότι είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτούς να μας πουν τι θα κάνουν ή τι θα κάνουν καλύτερα απ’ αυτά που εμείς κάναμε στρεβλά”.