9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 27, 2024

Εβρίτης διαιτητής σφύριξε τον τελικό του Κυπέλλου

thrakisports_evros

diaithths

Ο σουφλιώτης διαιτητής Χρήστος Μπαντιανίδης, που στο τέλος της σεζόν σταματά την καριέρα του, ορίστηκε από την ΕΟΠΕ να διευθύνει την τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κηφισιά, που βρήκε τροπαιούχους τους ερυθρόλευκους για 14η φορά σε 28 διοργανώσεις.

Ο εβρίτης ρέφερι συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια στο άθλημα, αρχικά ως αθλητής (1974-87) και στην συνέχεια ως διαιτητής (από το 1987). Από το 1996 είναι διεθνής και μάλιστα όχι μόνο σε αγώνες βόλεϊ αλλά και μπιτς βόλεϊ. Με βάση τους κανονισμούς ο Μπατιανίδης σφυρίζει εφέτος για τελευταία φορά σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις διότι συμπληρώνει το 55ο έτος της ηλικίας του. Γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1959 στο Σουφλί και επαγγελματικά είναι έμπορος προϊόντων μεταξιού.

- Advertisement -

Η απόφαση να σφυρίξει και αυτόν τον τελικό αποτελεί σαφέστατα μια ηθική επιβράβευση της μεγάλης διαιτητικής καριέρας του. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε σφυρίξει και στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου μάλιστα βραβεύθηκε από τον δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Λαμπάκη. Πριν τον τελικό, βραβεύθηκε από την Ομοσπονδία Διαιτητών και την ΕΟΠΕ για την προσφορά του στο άθλημα.

spot_img
spot_img
Saturday, April 27, 2024

Latest News

Σε 24 μήνες θα είναι έτοιμη η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλεξανδρούπολη

Προχωρά το έργο στην Βιομηχανική Περιοχή - Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διευθέτηση των συνοδών έργων, όπως οι γραμμές...

More Articles Like This