9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ

Προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς τα έργα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του δρόμου, που θα ανακουφίσει την κυκλοφορία της Αλεξανδρούπολης

pan-1 pan-2 pan

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει το έργο του μικρού περιφερειακού στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Βαγγέλη Λαμπάκη, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, δίνοντας άλλη πνοή στην πόλη, την ίδια στιγμή που οι Αλεξανδρουπολίτες, θα αποκτήσουν ποιότητα αλλά και ηρεμία στις μετακινήσεις τους.

Ένα έργο μεγάλης σημασίας για την πόλη, προϋπολογισμού 9 περίπου εκατ. ευρώ.

- Advertisement -

Πρόκειται για έναν δρόμο μέγιστης σημασίας για την πόλη της Αλεξανδρούπολης, μήκους 2χιλιάδων επτακοσίων μέτρων.

Στη ύψος της γέφυρας στην οδό Παναγάθου, βρέθηκε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Όπως διαπίστωσε ο κύριος Λαμπάκης η γέφυρα ολοκληρώθηκε, όπως ολοκληρώθηκαν κατά μήκος του περιφερειακού τα κράσπεδα, τα δίκτυα των ομβρίων υδάτων καθώς και η αποχέτευση.

Με την παράδοση του δρόμου στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα αποσυμφορηθούν  αφού ο μικρός περιφερειακός μόνο μικρός δεν θα αποδειχθεί, αφού θα αγκαλιάζει την πόλη από τα εργατικά του ΕΟΤ στον Άγιο Βασίλειο, στα στρατόπεδα στην οδό Αγίου Δημητρίου και από την Παναγαθου στο πάρκο Αλτιναλμάζη, γεγονός που αναμένεται να αποδειχθεί σωτήριο για τους Αλεξανδρουπολίτες οδηγούς καθώς και γενικότερα, αφού κατά μήκος του δρόμου θα υπάρχει ποδηλατόδρομος αλλά και πεζοδρόμια πλάτους τεσσάρων περίπου μέτρων .

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις του νομικού εκπροσώπου της κοινοπραξίας Μιχάλη Κούγκουλου

Οι εργασίες προχωρούν με τους ίδιους γρήγορους ρυθμούς και στη δυτική πλευρά, επεσήμανε ο κύριος Λαμπάκης φανερά ικανοποιημένος, τονίζοντας τη σημαντικότητα του ..μικρού περιφερειακού.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This