9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, May 2, 2024

Ντέρμπι με το Δημοκρίτειο για τους Κύκλωπες

thrakisports_evros

handball

Mε τις αναμετρήσεις της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (29-30/3) το πρωτάθλημα του πέμπτου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Η Ασπίδα Ξάνθης, που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2, αντιμετωπίζει στις Σέρρες τον τοπικό Πανσερραϊκό (29/3, 19.00). Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Δημόλας και Αποστολίδης.

- Advertisement -

Στο θρακιώτικο ντέρμπι, το Δημοκρίτειο Κομοτηνής φιλοξενεί τους Κύκλωπες (30/3, 16.00) με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε απόσταση δύο βαθμών από τους γηπεδούχους, έχοντας παράλληλα κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 28-15 και επομένως το ξεκάθαρο προβάδισμα για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου μέσω της δεύτερης θέσης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ουζούνης και Αποστολίδης.

Τέλος, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Προσοτσάνη θα παίξει με την Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας (29/3, 18.00). Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Στυλιανίδου και Παρασκευούδης

spot_img
spot_img
Thursday, May 2, 2024

Latest News

Παρεμβάσεις στον οικισμό Τριφυλλίου Αλεξανδρούπολης

Εργασίες ελαιοχρωματισμού και επιχρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα Τριφυλλίου, στο κτήριο του συλλόγου του οικισμού, όπως και στο Ηρώον...

More Articles Like This