9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 20, 2024

Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο Μιγιαήλοβιτς και Πρωτοψάλτης

thrakisports_evros

mparakia

Μπορεί να είναι αντίπαλοι στους αγωνιστικούς χώρους και να αποτελούν τους ηγέτες της Κηφισιάς και του Εθνικού που κοντράρονται από χθες τι βράδυ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Volley League, ωστόσο ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς είναι πάνω από όλα φίλοι. Όπως και οι περισσότεροι παίκτες μεταξύ τους στο βόλεϊ.

Έτσι λοιπόν, δεν δίστασαν να βγάλουν (και να κοινοποιήσουν) μια φωτογραφία από κοινή τους έξοδο σε κάποιο μπαράκι, πιθανότατα της Αλεξανδρούπολης μετά τον προ δεκαημέρου αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και την Κηφισιά που έληξε με νικήτρια την ομάδα της Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ.

- Advertisement -

Τι κι αν ο αγώνας που είχε προηγηθεί ήταν δραματικός; Τι κι αν η ανδρεναλίνη είχε ανέβει στα ύψη, όπως και η ένταση, με αποκορύφωμα και εκείνες τις δηλώσεις του Πρωτοψάλτη που προκάλεσαν και την πειθαρχική τιμωρία του; Οι παίκτες πάνω από όλα είναι φίλοι – και το αποδεικνύουν εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Έτσι λοιπόν, οι δύο κορυφαίοι ακραίοι του ελληνικού πρωταθλήματος, σύμφωνα και με την ψηφοφορία των ίδιων των προπονητών, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στις πρώτες θέσεις του επάθλου Forthnet, διασκέδασαν μαζί  μετά το παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης, δέκα μέρες πριν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωτοψάλτης, αν και κύπριος στην καταγωγή, δεν κρύβει την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει για την πόλη της Αλεξανδρούπολης εξαιτίας του προπονητή του στην Εθνική Παίδων Μάκη Δημτριάδη, στον οποίο χρωστάει πολλά για την ανέλιξή του.

Η τελευταία αγωνιστική τα έφερε έτσι, ώστε Νικολά Μιγιαήλοβιτς και Θανάσης Πρωτοψάλτης, δύο από τους κατά τεκμήριο κορυφαίους παίκτες όλου του πρωταθλήματος της Volley League, να βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και μάλιστα δίνοντας σερί αγώνες.

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα δώσουν σίγουρα τρεις και πιθανότατα τέσσερις αναμετρήσεις – και ενδεχομένως θα λύσουν τις διαφορές τους μετά το Πάσχα σε ένα πέμπτο παιχνίδι. Αλλά η όποια αντιπαλότητα είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει μόνο εντός γηπέδου και μόνο για όσο διαρκεί ο αγώνας. Είπαμε! Μετά όλοι φίλοι…

spot_img
spot_img
Saturday, April 20, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This