9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Επίσκεψη των “ΑΧΕΠΑ” στην Αλεξανδρούπολη

Και της θυγατρικής οργάνωσης “Θυγατέρες της Πηνελόπης” – Θα βοηθήσουν στην αποπεράτωση του νέου γηροκομείου του Αγίου Κυπριανού

ax1 ax2 ax

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε αντιπροσωπεία μελών της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ με επικεφαλής τον ύπατο πρόεδρο της και την ύπατη πρόεδρο της θυγατρικής οργάνωσης των «Θυγατέρων της Πηνελόπης».

Η αντιπροσωπεία συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις για την επικαιρότητα με τα τοπικά μέλη των παραρτημάτων της ΑΧΕΠΑ στην περιοχή και τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, προς τον οποίο διαβεβαίωσαν ότι θα βοηθήσουν οικονομικά στην αποπεράτωση του νέου γηροκομείου του Αγίου Κυπριανού.

- Advertisement -

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της σειράς επαφών που πραγματοποιούν ανά την Ελλάδα, στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε αντιπροσωπεία μελών της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ με επικεφαλής τον ύπατο πρόεδρο της, Άντονι Κουζούνη και την ύπατη πρόεδρο της θυγατρικής οργάνωσης των «Θυγατέρων της Πηνελόπης», Τζόαν Σάλτας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τα μέλη των τοπικών παραρτημάτων της ΑΧΕΠΑ προκειμένου να δουν την πορεία τους και να τους εμψυχώσουν για το μέλλον και τις δράσεις που ετοιμάζουν.

Η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες για επικαιρότητα και την ελληνική κρίση με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, ο οποίος τους παρουσίασε το έργο της μητρόπολης.

Με την λήξη της εθιμοτυπικής συνάντησης ο πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ δεσμεύτηκε πως η οργάνωση θα βοηθήσει οικονομικά, όπως άλλωστε πάντα κάνει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της όταν πρόκειται για την ελληνική εκκλησία, στον εσωτερικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί το καινούριο γηροκομείο του Αγίου Κυπριανού που οι εργασίες του προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.

Η κ. Joanne Salts, Ύπατη Πρόεδρος των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» αναφερόμενη σε δηλώσεις της στην επίσκεψη της Αλεξανδρούπολης είπε:

“Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ και είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ εκπροσωπώντας τις “Θυγατέρες της Πηνελόπης”. Είμαστε πολύ περήφανοι για το νέο παράρτημα που λειτουργεί εδώ διότι οι γυναίκες μέλη επιδίδονται σε ένα σπουδαίο έργο για να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία και για να προάγουν το ευεργετικό και πολύπλευρο έργο των “Θυγατέρων της Πηνελόπης” που λαμβάνει χώρα σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Η «ΤΕΚΑΛ» ανάδοχος στα έργα των 23,6 εκατ. ευρώ στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης του Λιμανιού μας - Ποιες παρεμβάσεις θα γίνουν  Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής...

More Articles Like This