9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

“ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ” ΑΠΟΣΤΟΛΕ

Ο Απόστολος Φωτιάδης είναι συνδεδεμένος με την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα – Όταν τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων έγιναν “καπνός” στο Χρηματιστήριο – Και όταν ο Έβρος πλήρωνε πρόστιμα του ΣΔΟΕ, μεγαλύτερα από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδος

FOTIADIS

Έκανε λόγο ο Απόστολος Φωτιάδη για πακέτα ευχαριστηρίων επιστολών και δημοσιευμάτων που έχει στα χέρια του, μεταξύ των οποίων και σημειώματα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
Ήταν τότε που ξεκινούσε ο κ. Φωτιάδης την θητεία του στο Υπουργείο Οικονομικών.
Δυστυχώς, η συνέχεια υπήρξε απογοητευτική, καθώς στην ροή του χρόνου ο κ. Φωτιάδης συνδέεται άμεσα με την χειρότερη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την Κυβέρνηση Σημίτη, τότε που λεηλατήθηκαν οι οικονομίες των Ελλήνων με πολλαπλούς τρόπους.
Θυμίζουμε το διαγούμισμα των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, δηλαδή του ιδρώτα και του μόχθου των ασφαλισμένων που παίχθηκαν στο χρηματιστήριο και κάηκαν, έγιναν καπνός.
Σήμερα οι πολίτες καταριούνται τα Μνημόνια και την Μέρκελ, για τις περικοπές των συντάξεων, ξεχνώντας το αίτιο. Βλέπουν μόνο το αιτιατό, δηλαδή το αποτέλεσμα χωρίς να το συνδέουν με το ολοκαύτωμα του Χρηματιστηρίου.
Το δεύτερο έγκλημα που έγινε κι αυτό μπροστά στα μάτια μας, ήταν η ισοτιμία 340,75 δραχμών προς ένα ευρώ, που συμφωνήθηκε πρόθυμα για να μπει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
Ήταν μια νέα λεηλασία της περιουσίας των πολιτών, που αυτόματα τους φτωχοποίησε.
Θυμίζουμε πως σήμερα η ισοτιμία του Βουλγαρικού νομίσματος είναι δύο λέβα = ένα ευρώ.
Πιο ισχυρό ήταν δηλαδή, το νόμισμα της Βουλγαρίας;
Να προσθέσουμε στα παραπάνω και την πώληση των αποθεματικών χρυσού της χώρας, χωρίς λόγο και σε εξευτελιστική τιμή, από την Κυβέρνηση Σημίτη.
Είναι δυνατόν στα παραπάνω να μην είχε γνώση ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Φωτιάδης;
Επανερχόμαστε στο τερατώδες σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, που φτωχοποίησε τους Έλληνες, που έχασαν τις οικονομίες τους με τις προτροπές της τότε Κυβέρνησης.
Αυτοί που κέρδισαν, ήταν μόνον εκείνοι που γνώριζαν από πρώτο χέρι, ποια εταιρεία μπαίνει στο χρηματιστήριο και ποια βγαίνει.
Οι περιουσίες από το μηδέν, δεν γίνονται με την σκληρή δουλειά (όπως κάποιοι επιμένουν να καυχώνται), αλλά από ευκαιρίες καλών πληροφοριών. Από πρώτο χέρι.
Όσον αφορά τους άλλους, τον λαό, τους ψηφοφόρους, ας πάνε να πνιγούν.
Γιατί είχαμε τότε κ. Απόστολε Φωτιάδη και τέτοια φαινόμενα. Είχαμε την περίοδο εκείνη και αυτοκτονίες !!! Θα το θυμάστε ασφαλώς.
Σήμερα λοιπόν ο Φωτιάδης, που αφέθηκε στο περιθώριο των δύο τελευταίων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (δεν συμπεριελήφθη στους συνδυασμούς των Εθνικών Εκλογών) βγαίνει στο προσκήνιο και ζητά την ψήφο των Αλεξανδρουπολιτών.
Θαρρείς και του χρωστά η Αλεξανδρούπολη το Δημαρχιακό αξίωμα.
Και κατηγορεί, συκοφαντεί, τον σημερινό Δήμαρχο, καταγγέλλει, χωρίς να προτείνει κάτι το διαφορετικό, κάτι το καινούργιο.
Εμφανίζοντας τον χειρότερο εαυτό του, παρά το μειλίχειο χαμόγελο, που κρύβει έναν εκδικητικό χαρακτήρα.
Όπως γράψαμε και προχθές, νομίζει ότι είναι ακόμη υπουργός, και γι’ αυτό πρέπει να παραμερίζουν όλοι στο πέρασμά του και να προσκυνούν.
Έσπευσε λοιπόν να καταγγείλει ψευδώς τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ στο Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, ότι δεν τον προβάλλει.
Και για να δέσει η καταγγελία του, έδωσε εντολή, κανείς υποψήφιος σύμβουλος του Συνδυασμού του, να μην εμφανίζεται στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ χωρίς την δική του άδεια.
Έτσι την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών, ακυρώνονται συνεχώς οι εμφανίσεις των υποψηφίων του, με διάφορα προσχήματα.
Το Κανάλι όμως με την σειρά του πληροφορεί καθημερινά το ΕΣΡ γι’ αυτά τα τερτίπια.
Ο ολοκληρωτισμός του κ. Φωτιάδη δεν έχει προηγούμενο.
Κατηγορεί άλλους για Καισαρισμό, ενώ είναι ο άνθρωπος που περιφρονεί τους υποψηφίους του, θεωρώντας τους ότι είναι “αγέλη” που αυτός πρέπει να χειραγωγήσει για να προβάλλει μόνον τους αρεστούς του.
Αγαπητέ Απόστολε, τα “στερνά τιμούν τα πρώτα”.
Και τα στερνά σου δεν είναι προς έπαινον.
Θυμίζουμε τα δημοσιεύματα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, επί υπουργίας σου, ότι ο Νομός Έβρου πλήρωσε τα υψηλότερα πρόστιμα του ΣΔΟΕ, σε σύγκριση με άλλες περιοχές της χώρας.
Αυτά τα “χαράτσια” οι επαγγελματίες του τόπου μας, σίγουρα δεν τα ξεχνούν.
Εμείς εδώ στην εφημερίδα κρίνουμε και κρινόμαστε, γι’ αυτά που γράφουμε καθημερινά στα περίπτερα.
Εσύ Απόστολε θα κριθείς συνολικά μεθαύριο Κυριακή, από τους Δημότες της Αλεξανδρούπολης, για τα πεπραγμένα σου, έναντι των Ελλήνων και των Εβριτών.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον την ετυμηγορία της κάλπης.
Σ.Κ.

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This