9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Παρά την μεγάλη κινητοποίηση της Άγκυρας, παρά τα καραβάνια των πούλμαν από την Τουρκία, το DEB το ψήφισαν στα χωριά, στις κλειστές κοινωνίες, όπου οι ψήφοι δεν κρύβονται – Ούτε σαράντα (40) ψήφους δεν πήρε το DEB  εκτός της Θράκης

thraki-2 11864

Η Τουρκία, κεμαλική ή σκέτα ισλαμοφασιστική όπως τώρα, με ηγέτη τον γιαλαντζί και αυταρχικό σουλτάνο Ερντογάν ή έναν αδέσποτο σκύλο, ήταν, είναι και θα είναι εχθρός μας. Τελεία και παύλα.

Κι αυτό δεν έχει να κάνει με συναισθήματα ή DNA.

Απλά η ηγεσία αυτού του αχανούς και ετερόκλητου πλήθους εξισλαμισμένων, κυρίως Ελλήνων, Αλβανών, Σλάβων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Καυκάσιων κάθε είδους, Γιουρούκων, μιας ελάχιστης μειοψηφίας αληθινών, «κυνοκέφαλων» κατά τους βυζαντινούς, Κεντροασιατών Τούρκων, όσων Κούρδων είναι δωσίλογοι του έθνους τους και άλλων λαών της Μικράς Ασίας, έχει δεδηλωμένα και εμπράκτως επεκτατικά σχέδια εις βάρος του Ελληνισμού, αντίθετα συμφέροντα με μας.

Από το ακρωτήριο του Αγίου Ανδρέα στην Καρπασία έως τη Θράκη.

Πολλές φορές έγραψα στη «δημοκρατία» μας, ποικιλοτρόπως, ότι οι εχθροί του έθνους μας δεν θα έχουν την… ευγένεια να περιμένουν να περάσουμε τον κάβο της κρίσης.

Θεωρούν την κρίση μας ευκαιρία τους.

Ακριβώς στους δύσκολους καιρούς πρέπει να εντείνουμε την επαγρύπνησή μας.

Να μην «τσιμπάμε» στις προβοκατόρικες προκλήσεις, αλλά παράλληλα να εκπέμπουμε, με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, το μήνυμα της αποτροπής.

Με απλά λόγια, να ξέρουν τα μεμέτια ότι δεν είναι ευκαιρία για ρεμούλα, όπως κάποτε στην Κύπρο, και θα το πληρώσουν ακριβά.

Τι έκανε το ισλαμοφασιστικό επιτελείο της Αγκυρας στις ευρωεκλογές με την κάθοδο του DEB, μέσω του προξενείου και των μπράβων του;

Προσπάθησε να οργανώσει μια επίδειξη δύναμης, καταγράφοντας πανελλαδικά την επιρροή του στη μουσουλμανική μειονότητα, να την οργανώσει και να τη συσπειρώσει ακόμη περαιτέρω, μέσω της εκλογικής διαδικασίας.

Για την προσπάθεια αυτή η Αγκυρα έκανε μεγάλη κινητοποίηση, ξοδεύοντας πολύ χρήμα, δραστηριοποιώντας όλο τον εσμό του παρακρατικού εκβιαστικού μηχανισμού της στη Θράκη.

Ομως, από αυτό που έκαναν εν Θράκη οι σμπίροι του καλού μας γείτονα, που εκστασιάζεται με τις μαντίλες, κυνηγάει τα δημόσια φιλιά και χλευάζει τους συγγενείς φτωχών αδικοχαμένων εργατών, ας βγάλουμε με ψυχραιμία μερικά χρήσιμα συμπεράσματα.

Στη Θράκη, παρά τα καραβάνια των πούλμαν από την Τουρκία, το DEB το ψήφισαν λίγο παραπάνω από τους μισούς και αυτό έγινε, με συντριπτικά ποσοστά, κυρίως στα χωριά, όπου οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί είναι συμπαγείς, σε κλειστές κοινωνίες, όπου η ψήφος δεν κρύβεται εύκολα και έτσι το νταβατζιλίκι και οι εκβιασμοί των μπράβων του προξενείου είναι πιο εύκολοι.

Στις πόλεις τα ποσοστά τους μειώνονται σημαντικά.

Συνολικά οι μισοί ή δεν ψήφισαν το DEB ή δεν πήγαν στην κάλπη.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι άλλο.

Υπολογίζεται ότι εκτός Θράκης, στην υπόλοιπη Ελλάδα, ζουν περί τους 25.000 μουσουλμάνους θρακικής καταγωγής, μαζί με αυτούς των Δωδεκανήσων.

Από αυτούς καμιά 10.000 στη Θεσσαλονίκη και περί τους 8.000 στην Αθήνα και οι υπόλοιποι είναι σκορπισμένοι αλλού.

Ξέρετε, λοιπόν, πόσες ψήφους πήρε το DEB από αυτούς, τους εκτός Θράκης μουσουλμάνους; Συνολικά ούτε σαράντα (40)!

Αυτό τι σημαίνει για όποιον πλην της λογικής κατέχει λίγο Ιστορία;

Μόνο όπου επιτρέπουμε στον τουρκικό σωβινισμό να μαντρώνει τους μουσουλμάνους σε απομονωμένες κοινότητες και να τους εκβιάζουν οι παρακρατικοί εγκληματικοί μηχανισμοί του τουρκισμού, μόνον εκεί οι «γκρίζοι λύκοι» της Αγκυρας μπορούν να ποδηγετούν και να μπολιάζουν τους ανθρώπους με μίσος και να τους στρέφουν εναντίον μας.

Τι έγινε στην Κύπρο;

Προκάλεσαν την τουρκοκυπριακή ανταρσία του 1964, που οδήγησε στη δημιουργία των θυλάκων, όπου με αναγκαστικές μετακινήσεις, για την «ασφάλειά» τους, μάντρωσαν τους Τουρκοκυπρίους και, υπό τη σωβινιστική ηγεσία και πίεση του Ντενκτάς, των τρομοκρατών του της ΤΜΤ και της VOLKAN και αξιωματικών του τουρκικού στρατού, τους απέκοψαν τελείως από την επαφή με τους Ελληνες και τους οργάνωσαν πολιτικά και στρατιωτικά. H συνέχεια είναι γνωστή.

Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι οι 25.000 μουσουλμάνοι που ζουν, εργάζονται ή σπουδάζουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, εκτός Θράκης, δεκάρα δεν δίνουν για το αποσχιστικό φασισταριό που έχουν οργανώσει το προξενείο, η ΜΙΤ και άλλα ευαγή ιδρύματα στην περιοχή, ότι και οι μισοί που ζουν εκεί, κυρίως στις πόλεις, δεν είναι στο «κόλπο» και ότι μόνο στα χωριά αποδίδει καρπούς το μπραβιλίκι.

Είναι οι ελλαδικοί «θύλακες», όπου τα μαντρόσκυλα του κυρίου προξένου μπορούν εύκολα να εντοπίζουν τους «απείθαρχους» μουσουλμάνους και να τους «νουθετούν.

Υπάρχει λύση και πρέπει να τη βρούμε, πριν ο τουρκικός ισλαμοφασισμός βρει αυτός λύση για την μισή αποτυχία του στις πόλεις της Θράκης και την παταγώδη αποτυχία του στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επαναλαμβάνω, ούτε σαράντα (40) ψήφοι εκτός Θράκης! Αυτό σημαίνει ότι δεν ψήφισαν το DEB ούτε καν όλοι οι ρουφιάνοι της ΜΙΤ στα πέριξ!

Η λύση λοιπόν είναι:

α) Τριχασμός της μειονότητας, αποκαθαίροντας το άγος στον 21ο αιώνα οι Τούρκοι σωβινιστές να εκτουρκίζουν μέσα στην ελληνική επικράτεια πολίτες που δεν είναι Τούρκοι, τους Πομάκους και τους Ρομά.

Να τους αποδώσουμε και να ενισχύσουμε την ιδιαίτερη ταυτότητά τους και με διακομματική συνεννόηση να ενισχύσουμε την εκπροσώπησή τους.

β) Ελληνική παιδεία σε όλες τις βαθμίδες για τους μουσουλμανόπαιδες.

γ) Προσλήψεις μουσουλμάνων στο δημόσιο και διορισμό τους εκτός Θράκης.

δ) Τοποθέτηση στη Θράκη των καλύτερων δημοσίων υπαλλήλων και

ε) Κλείσιμο του προξενείου και αμείλικτη καταστολή των μπράβων του.

 

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Δικηγόρος

 

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This