9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ 11/05/2014

noa

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στο κλειστό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ» με την συμμετοχή παιδιών ηλικίας 6, 7, 8 και 9 ετών. Δέκα σωματεία έλαβαν μέρος, εκ των οποίων ο Ο.Φ.Θ.Α., ο ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ, ο ΝΗΡΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ο Ν.Ο.Κ., ο Ο.Θ.Α.Κ. και ο TRIYANA ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ με πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες, τιμώντας μας με την παρουσία τους

Οι αγώνες συνέπεσαν με τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου και ως εκ τούτου απέκτησαν ιδιαίτερη σημασία για το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας που με την παρουσία του τίμησε τους αγώνες (περίπου 2.000 φίλοι της κολύμβησης μαζί με τους αθλητές και αθλήτριες) παρακολούθησαν τους αγώνες.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στην Ημερίδα με 59 δελφινάκια.

- Advertisement -

Τα δελφινάκια που έλαβαν μέρος: Κάσσιας Βασίλης, Καρασάββας Σπύρος – Παναγιώτης, Κριτού Ευάγγελος, Ντρούγιας Γρηγόρης, Γαλαζούλα Αναστασία, Νικολαίδη Αποστολία, Χάλη Άρτεμης, Μαραντάς Αθανάσιος, Κουσουτζής Δημήτρης, Περιστέρης Χρήστος, Αντσαρίδη Αιμιλία, Πεχλιβανίδης Χρήστος, Δημούδη Δήμητρα, Καρυπίδης Λεωνίδας, Τσελιπιώτης Χρήστος, Λιούρτας Κωνσταντίνος, Πουλίδη Ευαγγελία, Τσουμάκα Γεωργία, Παπαγιάννη Εβίτα, Χονδρου Ειρήνη, Χονδρου Αγγελική, Χονδρου Δέσποινα, Λευθεριώτης Κωνσταντίνος, Ζαφειρόπουλος Ορέστης, Ζαφειροπούλου Κωνσταντίνα, Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος, Κούληλη Χρυσούλα, Γκουλιούδη Αλεξάνδρα, Κορδέλας Πέτρος, Κορδέλας Σταμάτης, Διδάγγελου Χριστίνα, Κουινέλη Κατερίνα, Κουινέλης Γρηγόρης, Πούλος Μανώλης, Πούλος Ιωάννης, Λομπούτη Μαρία, Χατζηαθανασίου Αθανάσιος, Μητρουλάκη Θαλασσινή -Μαρία, Ελεήμων Γιώργος, Γονατίδης Αντώνης, Γονατίδη Νίκη, Ματσίδη Κωνσταντίνα, Τερζίδη Αναστασία, Μηνούδης Δημήτρης, Πασχαλίδη Μαρία, Μποτάνη Μαργαρίτα, Πατλάκα Μαρία, Μπανταλίδη Νίνα, Ξενιτοπούλου Δανάη, Τζανετάκης Γιώργος, Πραφτσιάρη Κωνσταντίνα, Μαργιόλα Δήμητρα, Μεταλλίδης Παναγιώτης, Ματσουσίδη Πασχαλίνα, Σιγκλίδης Γιώργος, Κεχαγιόγλου Ορέστης, Μπουρολίτης Ελευθέριος, Μκρτσιαν Δαβίδ, Παύλου Μαρία.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθειά τους, όλους τους εφόρους των τμημάτων για την συλλογική και μεθοδική εργασία που κατέβαλαν για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος, τις προπονήτριες όλων των τμημάτων και ιδιαίτερα την κα. Αθανασίου Παναγιώτα, επικεφαλή προπονήτρια και την κα. Δεληγιάννη Δάφνη, προπονήτρια των Ακαδημιών που συμμετείχαν ενεργά στην όλη οργάνωση. Η συμμετοχή των γονέων των μικρών αθλητών ήταν σημαντική για την επιτυχία της Ημερίδας, καθώς και η βοήθεια του κ. Βραχιόλογλου Στέλιου, Πρόεδρο του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις Μασκότ που με το αμέριστο κέφι τους, έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά δισκία

Εντόπισαν οι Αστυνομικοί σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Δράμα - 8 νέες συλλήψεις Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της...

More Articles Like This