9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Κοντά στην παραμονή του στην Γ’ Εθνική ο Έβρος Σουφλίου

EVROS_SOUFLIOUthrakisports_evros

Φιλοξενεί το απόγευμα το Αγιονέρι και με νίκη εξασφαλίζει και του χρόνου την παρουσία του στα εθνικά πρωταθλήματα

Το απόγευμα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Έβρο Σουφλίου να δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, όπου θέλει τη νίκη για να έρθει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή του για πρώτη φορά στον νέο θεσμό.

Από τις πέντε ομάδες που είναι στη ζώνη της παραμονής (Έβρος Σουφλίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Κιλκισιακός, Νέστος  Χρυσούπολης και Ορφέας Ελευθερούπολης), οι δύο θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία.

- Advertisement -

Ο Έβρος Σουφλίου μετά τη νίκη της Κυριακής επί του Άρη Ακροποτάμου έχει 42 βαθμούς και έχει εντός έδρας το αδιάφορο Αγιονέρι και εκτός της Ελευθερούπολη. Με νίκη στο ματς της Τετάρτης, ανήμερα των Ελευθερίων, φτάνει τους 45 βαθμούς και δείχνει να είναι… άνετος.

Το Κοκκινόχωμα Καβάλας με 40 βαθμούς, μετά το διπλό της Κυριακής είναι αι αυτό κοντά στην παραμονή, αφού έχει στην έδρα του τον αδιάφορο Μακεδονικό και εκτός του επίσης αδιάφορο Σιδηρόκαστρο. Μπορεί να φτάσει και τους 46 βαθμούς, ενώ ο 8ος της βαθμολογίας σήμερα είναι ο ιστορικός… Κιλκισιακός με 40 βαθμούς. Ο τελευταίος έχει ένα παιχνίδι – κλειδί με τον Νέστο στο Κιλκις. Αν το κερδίσει, πάει 43 και είναι κοντά στην παραμονή και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό ομάδα του Κοσμίου.

Και ο 9ος της βαθμολογίας, επίσης νεοφώτιστος Νεστος Χρυσούπολης με 40 βαθμούς έχει δύσκολο έργο, αφού πάει στο Κιλκίς και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον πρωταθλητή Αγροτικό Αστέρα. Τέλος, ο άλλος εκπρόσωπος της Καβάλας, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, μετά την κυριακάτικη ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα, έχει 38 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική παίζει στον Πανσερραϊκό και την τελευταία υποδέχεται το Σουφλί. Μπορεί να κάνει το δύο στα δύο, αλλά και οι 44 βαθμοί δεν θα φτάσουν κατά τα φαινόμενα για την παραμονή του Ορφέα.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό οι δύο από τους τέσσερις εκπροσώπους της Ε.Π.Σ. Καβάλας μάλλον θα πουν αντίο στην Γ’ Εθνική, εκτός και αν συμβούν αναπάντεχα αποτελέσματα τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, σήμερα και την άλλη Τετάρτη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 5.00 το απόγευμα, αυτός του Έβρου Σουφλίου μεταδίδεται ζωντανά από το ThrakiSportS):

ΠΑΟ Κοσμίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου: Κουναλάκης, Εμπλιούκ (Ξάνθης), Λάζαρης (Καβάλας)

Κιλκισιακός-Νέστος Χρυσούπολης: Τζήλος, Παπαδημητρίου, Καράμπουλας (Λάρισας)

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Μακεδονικός: Κιγιτζής, Χαρίτσης, Δημητριάδης (Θράκης)

Αγροτικός Αστέρας-Μουδανιά: Υφαντίδης, Λιώλιας, Νικηφορίδης (Κιλκίς)

Διγενής Λακκώματος-Δόξα Πετρούσας: Τσιτσανούδης, Γεωργίου, Νίκζας (Λάρισας)

Πανσερραϊκός-Ορφέας Ελευθερούπολης: Συμεωνίδης, Λαφαντζής, Κυφός (Πιερίας)

Αρης Ακροποτάμου-Ηρακλής Αμπελοκήπων: Τρακαλιάνης, Αναστασιάδης, Κρυωνάς (Σερρών)

Εβρος Σουφλίου-Εθνικός Αγιονερίου: Κοτσάνης, Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας).

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This