9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

Με την συντριπτική πλειοψηφία του 54,84%, ο Ευάγγελος Λαμπάκης επανεξελέγη από τον Α’ γύρο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης – Οι δημότες δεν ήταν ούτε κουφοί, ούτε τυφλοί, για να μην δουν και εκτιμήσουν το έργο που μέχρι σήμερα επιτελέσθηκε

LAMPAKHS-1 DHMOS-ALEXANDROUPOLIS

Για πέντε ακόμη χρόνια επί κεφαλής του διευρυμένου Δήμου Αλεξανδρούπολης, θα βρίσκεται ο επανεκλεγμένος Δήμαρχος και μάλιστα με το συντριπτικό ποσοστό του  54,84%, ο Ευάγγελος Λαμπάκης.

Ο κ. Λαμπάκης στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας υπήρξε δέκτης κατηγοριών, συκοφαντιών και ειρωνείας που εκτόξευαν κατά του προσώπου του σχεδόν καθημερινά, μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, οι αντίπαλοί του που φιλοδοξούσαν να καθέξουν την έδρα του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης.

- Advertisement -

Νόμιζαν ότι έτσι θα συνέτριβαν τον Λαμπάκη (τον Δήμαρχο που μέσα σε 3,5 χρόνια πέτυχε πολύ περισσότερα του αναμενόμενου, παρά την δεινή οικονομική κρίση στην οποία βρισκόταν η χώρα, και παρά τις εξοντωτικές και ασφυκτικές περικοπές πιστώσεων προς τους Δήμους της χώρας), θα τον μείωναν και θα ανέβαζαν αυτόματα σε επίπεδο της εκτιμήσεως των πολιτών, την ασημαντικότητά τους.

Γιατί πραγματικά σ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές είδαμε (εμείς που καταγράφουμε επί εβδομήντα (70) συναπτά έτη πρόσωπα και πράγματα) κάποιες περίεργες υποψηφιότητες ανθρώπων, που ήρθαν από το πουθενά, με μηδενική παρουσία στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλεως και μηδενική προσφορά στον τόπο, που διεκδικούσαν την πρωτιά στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζουμε στους αγαπητούς αναγνώστες μας, ότι στα εβδομήντα αυτά χρόνια της εκδοτικής ζωής της εφημερίδας μας, έχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε πολύ καλά “τι χρώμα βρακί φορά ο καθένας”, όπως λέγει και ο λαός μας.

Έκπληκτοι λοιπόν είδαμε οικονομικά ασθενή άτομα, να πληρώνουν παράβολα στο Πρωτοδικείο των Δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού τους, ή να καταβάλλουν την υψηλή δαπάνη εκτυπώσεως των δεκάδων χιλιάδων ψηφοδελτίων και άλλων εντύπων διαφημιστικού υλικού.

Αυτόματα τέθηκαν τα ερωτήματα των συμπολιτών τους που έψαχναν για απάντηση.

Μας ρωτούσαν και εμάς και ειλικρινά δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε.

Εν πάσει περιπτώσει, η όλη προσπάθεια που κατεβλήθη έναντι του Ευάγγελου Λαμπάκη, ήταν να μηδενισθεί η προσφορά του, να μηδενισθεί το έργο του και να φανεί ότι τελικά δεν έκανε το παραμικρό, δεν έκανε τίποτα για τον τόπο.

Γι’ αυτό θα ερχόταν οι “Σωτήρες” να μας σώσουν!!!

Μόνο που οι δημότες της Αλεξανδρούπολης δεν είναι ούτε κουφοί, ούτε τυφλοί.

Το έργο που επιτελέσθηκε μέχρι σήμερα είναι και μεγάλο και ορατό.

Δεν θα κάνουμε σήμερα περιγραφή των όσων έχουν επιτελεσθεί.

Σημειώνουμε το κυρίαρχο για εμάς γεγονός που είναι τα αεροπορικά δρομολόγια της Αλεξανδρούπολης με την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Αυτά τα δρομολόγια για τα οποία κάποιοι στο παρελθόν ξόδεψαν πολλά εκατομμύρια, χωρίς να καταφέρουν τίποτα.

Σήμερα οι προοπτικές που διανοίγονται για τον τόπο μας είναι ευοίωνες, φτάνει να μην αδρανήσουμε και να τις εκμεταλλευθούμε, για να πάψει η Αλεξανδρούπολη, (όπως γράφαμε παλιά) να αποτελεί την πόλη των χαμένων ευκαιριών.

Συγχαίρουμε τον Βαγγέλη Λαμπάκη για την επιτυχία της επανεκλογής του και περιμένουμε, όπως όλοι οι δημότες, τις καλύτερες ημέρες για την Αλεξανδρούπολη.

Σ.Κ.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This