9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

Τέλος ο Αγγελόπουλος από τον Εθνικό

aggelopoulosthrakisports_evrosΑν και είχε αποκτηθεί για δύο χρόνια τον Δεκέμβριο, ο πατρινός πασαδόρος ζήτησε να αποχωρήσει, αίτημα που έγινε δεκτό από τον σύλλογο της Αλεξανδρούπολης

Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Αγγελόπουλος, αν και είχε έρθει στην ομάδα μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο και είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα, όπως είχε ανακοινωθεί τότε.

Ο Αγγελόπουλος είχε έρθει στον Εθνικό μετά την περιπετειώδη αποχώρησή του από την Παναχαϊκή. Προορίζονταν για αντικαταστάτης του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου και όταν αποκτήθηκε είχε χαρακτηριστεί ως διάδοχός του. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκε ελάχιστες φορές, κυρίως για να δώσει ανάσες στον αρχηγό.

Διοικητικός παράγοντας του Εθνικού αποκάλυψε στο ThrakiSportS, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, το διαζύγιο με τον Αγγελόπουλο, το οποίο πέφτει ως… κεραυνός εν αιθρία, καθώς είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Εθνικό.

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται επίσης ότι όταν αποκτήθηκε ο Νίκος Αγγελόπουλος, προκλήθηκε εσωτερικό πρόβλημα στην ομάδα του Εθνικού εξαιτίας του παραγκωνισμού του νεαρού Σταύρου Κασαμπαλή, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και αποτελεί τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής Εφήβων.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Μουστακίδη, ο τεχνικός του συλλόγου διευκρίνισε πως ο Πατρινός πασαδόρος αποχωρεί από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης για προσωπικούς του λόγους και όχι λόγω του ότι δεν υπολογίζονταν από το σύλλογο.

Έτσι, όπως διευκρινίστηκε, η διοίκηση μαζί το προπονητικό τιμ έκαναν δεκτό το αίτημά του Αγγελόπουλου για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, αναμένονταν ανακοίνωση από το ΤΑΑ Εθνικός σχετικά με την αποχώρηση του διεθνή παίκτη από την ομάδα.

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Σε κόκκινο συναγερμό οι Αρχές Ασφαλείας στα σύνορα

Έκτακτα μέτρα για αποτροπή διέλευσης Τζιχαντιστών στην Ελλάδα - Συλλήψεις υπόπτων στην Τουρκία Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές Ασφαλείας στον...

More Articles Like This