9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Όλος ο Έβρος μια γροθιά – κάνουμε τη διαφορά!

Μήνυμα του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

του συνδυασμού “Περιφερειακή Αναγέννηση”

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ

55_o Dim.-Petrovits.new

- Advertisement -

Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε 3 μόλις ημέρες πριν από την τελική νίκη. Τρείς μέρες από τις εκλογές που θα αλλάξουν οριστικά το μέλλον του τόπου μας – δίνοντάς μας πίσω όσα για χρόνια η κεντρική εξουσία και το «σύστημα» της περιφερειακής διοίκησης Γιαννακίδη μας έχουν στερήσει. Ο Έβρος τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στο περιθώριο. Οι επιλογές άλλων τον καταδίκασαν στην απαξίωση. Υποδομές, απασχόληση, στήριξη των επαγγελματιών, ενίσχυση των νέων – όλα αυτά για τον Έβρο ήταν κενό γράμμα. Στις 25 Μαΐου όμως δίνουμε τη δική μας απάντηση, με τρόπο κατηγορηματικό, που δε χωρά αμφισβήτηση: Φτάνει πια!

Φτάνει με τις μαριονέττες που υπηρετούσαν συμφέροντα άλλων. Φτάνει με τους «εκπροσώπους» του «καθεστώτος» Γιαννακίδη που αλλάζουν απόψεις και σημαίες ανάλογα με τις προσωπικές τους επιδιώξεις.

Ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν από 3,5 χρόνια. Στείλαμε τότε ένα ηχηρό μήνυμα από τον Έβρο, ένα μήνυμα που οι άλλοι νομοί δε θέλησαν να ακούσουν. Σήμερα αυτό το λάθος το πληρώνει όλη η Περιφέρεια.

Στις 18 Μαΐου ο Έβρος έστειλε το ίδιο, σταθερό και δυνατό μήνυμα ξανά, μόνο που τώρα όλοι είναι έτοιμοι να μας ακολουθήσουν. Δε θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δε θα αφήσουμε σε κανέναν πια την πρωτοκαθεδρία. Όλος ο Έβρος μια γροθιά για να κάνουμε -άλλη μια φορά- τη διαφορά. Οι Εβρίτες όσες φορές ενωθήκαμε βγήκαμε πάντοτε νικητές.

Είμαι σίγουρος ότι η στιγμή της Αναγέννησης της Περιφέρειας έφτασε. Και είμαι βέβαιος ότι τα επόμενα 5 χρόνια ο Έβρος θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή την αναγέννηση. Το έχει ανάγκη ο τόπος μας, το έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Την Κυριακή, 25 Μαΐου, η Αυτοδιοικητική μας επιλογή είναι μία:

Γιώργος Παυλίδης – Περιφερειακή Αναγέννηση!

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This