9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Οικονομική υποστήριξη για την συμμετοχή της Ομάδας Σκάκι της Αλεξανδρούπολης στην Α΄ Εθνική

skaki

Η Ομάδα του ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ τμήματος του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ύστερα από 25 χρόνια περίπου, πήρε και πάλι το εισιτήριο για την Α΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Μετά από 20 χρόνια απουσίας,  το σκακιστικό τμήμα επανιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2010 και το 2011 μπήκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Από το 2011 έως και σήμερα κατάφερε να κατακτήσει  δύο κατηγορίες την Γ΄ και την Β΄ Εθνική και να παίξει το 2013 στον τελικό του Κυπέλου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

- Advertisement -

Στα προκριματικά το 2014  για την Α΄ Εθνική, καταφέραμε να καλύψουμε όλα τα έξοδα των  αθλητών της ομάδας μας.

Σήμερα η κάθοδός μας στην Α΄ Εθνική στο Ρίο της Πάτρας από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2014, συνεπάγεται με  ένα κόστος των 5.000 ευρώ (μετακίνηση διαμονή-διατροφή, παράβολο).

Οι ενήλικες παίκτες της ομάδας μας, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως αυτήν την γιγάντια προσπάθεια καθ΄ όλη την χρονιά, προσφέρθηκαν να καλύψουν ο καθένας μόνος του, τα έξοδά τους.

Έτσι υπολείπεται το κόστος για τα έξι ανήλικα παιδιά της ομάδας μας, ύψους 3000 ευρώ.

Με την παρούσα επιστολή σας προσκαλούμε να γίνετε ένας από τους χορηγούς την ομάδας μας και να καλύψετε μέρος των εξόδων μας, βοηθώντας μας έτσι να πάμε στην Α΄ Εθνική που εξάλλου είναι ο στόχος κάθε συλλόγου για οποιοδήποτε άθλημα, και επιβραβεύοντας και αυτά τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, συμβάλλοντας σε αυτή την επιτυχία.

Επίσης θα δώσετε ελπίδα, δύναμή και όραμα στα μικρά παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες μας και κουράγιο σε όλους εμάς να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, για την συνεχή αναβάθμιση του Σκακιού στην πόλη μας.

Ο θεσμός των αθλητικών χορηγιών, είναι ένα σημείο συνάντησης επιχειρηματικού κόσμου και αθλητικής δραστηριότητας.

Σήμερα που τα αθλητικά σωματεία στερούνται των αναγκαίων πόρων για την ανάπτυξη της δράσης τους, είναι και περισσότερο αναγκαίος από ποτέ.

Καμία αθλητική διοργάνωση δεν διεξάγεται πλέον, κανένα σωματείο δεν μπορεί να επιβιώσει, χωρίς την υποστήριξη των οικονομικών παραγόντων.

Οι χορηγοί της Ομάδας μας θα προβληθούν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής,  θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας στο Ιντερνέτ, ενώ θα αποσταλούν και δελτία τύπου σε όλα τα Μέσα Ενημερώσεις, ηλεκτρονικά και μη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Ο Έφορος του Σκακιστικού Τμήματος του Εθνικού

Ηλίας Δόβρης

 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Πέντε (5) εκατ. ευρώ της «ΠΑΜΘ» για το νέο Νοσ/μειο Κομοτηνής

Ο Χρήστος Μέτιος υπέγραψε την ένταξη συγκεκριμένων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Δήλωσε Ανεξάρτητος και έγινε Αντιπεριφερειάρχης

Ο Χρήστος Μέτιος τον τοποθέτησε στον τομέα Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ – Για φθηνή συναλλαγή του Τζιχάν Ιμάμογλου κάνει λόγο η...

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Διδ/χο

Δράση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από την θεομηνία, κατοίκους της Καρδίτσας Συνεχίζεται από χτες...

Η Ελλάδα να… μην βιάζεται

Οι συνομιλίες με την Τουρκία πρέπει να έχουν θέμα μόνο για την Υφαλοκρηπίδα – Και να ξεκινήσουν, μετά τις Αμερικανικές εκλογές –...

Τι απέγινε ο δράκος της Θράκης;

Παραμένει άγνωστος ο δράστης σειράς εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής, που έδρασε από το 1988 μέχρι το 1990

More Articles Like This