9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

Παιδιά από την Ρωσία για θερινές διακοπές στην Αλεξανδρούπολη

Για τέταρτη (4η) συνεχή χρονιά έρχονται οι νεαροί επισκέπτες από την αδελφοποιημένη πόλη Σοσνόβυι Μπορ της Αγίας Πετρούπολης, στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως – Θα ακολουθήσει και δεύτερη “φουρνιά” 120 παιδιών

ro

Θεσμός τείνει να γίνει η άφιξη νεαρών Ρώσων επισκεπτών από την αδελφοποιημένη πόλη του Σοσνόβυι Μπορ για καλοκαιρινές διακοπές στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτή την φορά κατέφθασαν 100 παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης στην Μάκρη και θα μείνουν έχοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και ξεναγήσεων μέχρι τις 30 Ιουνίου.

- Advertisement -

Αργότερα μετά τις 15 Αυγούστου αναμένεται να αφιχθεί ένα δεύτερο κύμα  με άλλα 120 παιδιά μαζί με τους γονείς τους.

Τα παιδιά, των οποίων η ηλικία κυμαίνεται από 5 έως 14 χρονών, θα απολαύσουν για 4η χρονιά της καλοκαιρινές τους διακοπές στην περιοχή μας.

Οι σταθεροί αυτοί πλέον θερινοί επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης φαίνεται πως έχουν γοητευτεί από τις φυσικές ομορφιές, την φιλοξενία των κατοίκων και την πληθώρα δράσεων που επιδίδονται κατά την διάρκεια των διακοπών τους, τα οποία όλα μαζί καθιστούν την διαμονή τους μοναδική και κάθε χρόνο ακόμη καλύτερη.

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Για να …ξαναζωντανέψει ο οικισμός της Κίρκης

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ανασυγκρότηση του χωριού που κάηκε από τις Πυρκαγιές του 2023 Ο οικισμός της Κίρκης, ο παλαιότερος...

More Articles Like This