9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Ολοκλήρωση προπονητικού camp

kotinos kotinos2

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από 5  μέχρι 20 Ιουλίου 2014.

Για πάνω από δύο βδομάδες, οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, με τρεις (3) καθημερινές προπονήσεις, δήλωσαν έτοιμοι για επιτυχίες, αποχαιρετώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις την ακριτική μας πόλη.

Ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» αισθάνεται περήφανος που κατάφερε, με τη βοήθεια πολλών φίλων, να δείξει, ότι η πόλη μας κέρδισε το στοίχημα που έβαλε, από την πρώτη μέρα του προπονητικού camp.

- Advertisement -

Να είναι δηλαδή, για δεκαπέντε συνεχείς ημέρες, κοντά στους ανθρώπους της Εθνικής και να τους βοηθά με κέφι και διάθεση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα, την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, για την επιλογή της Αλεξανδρούπολης ως τόπου προετοιμασίας, καλύπτοντας μάλιστα, όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής, καθώς και για την παραχώρηση αθλητικού υλικού, προς το νεοσύστατο τμήμα πινγκ πονγκ του Συλλόγου μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε,  τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κύριο Κων/νο Σιάχο, που με την τριήμερη παραμονή του στην πόλη μας, έδωσε το μήνυμα της αποκέντρωσης στην ανάπτυξη, καθώς και τον Εθνικό προπονητή κύριο Χρόνη Πολίτση, που εμπνεύσθηκε, σχεδίασε και υλοποίησε αριστουργηματικά το όλο εγχείρημα.

Οφείλουμε να επισημάνουμε το μεγάλο ενδιαφέρον της Αντιπ/χου Ν. Έβρου κυρίας Γεωργίας Νικολάου, να δεχθεί στο γραφείο της τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, αλλά και να επισκεφθεί το χώρο προπόνησης της Εθνικής, προσφέροντας συμβολικά δώρα στην ομάδα.

Ευχαριστούμε τον ΑΠΟΚΔΑ για την παραχώρηση του προθερμαντήριου της Μαΐστρου για όλο το διάστημα της προετοιμασίας καθώς και τα Σωματεία και τους αθλητές που το χρησιμοποιούν, για την κατανόηση που έδειξαν στην δεκαπενθήμερη «κατάληψη».

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε, ξεχωριστά, όσους με τις χορηγίες τους, μικρές ή μεγάλες, βοήθησαν να ξεπεραστούν όποια εμπόδια προέκυψαν στην πορεία, καθώς και όσους με την φυσική τους παρουσία στο γήπεδο ή το ξενοδοχείο, έδωσαν ένα ξεχωριστό παλμό, όλες αυτές τις μέρες. ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ,  ΥΦΑΝΤΗΣ – ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ ΑΕ., Χρ Γιανούτσος & Υιοι Ο.Ε., Κεϊμάς Γεώργιος, Αλεξανδρής Χρήστος, Μεταλλιδου Λουκία, Εθελοντικός Σύλλογος Γυναικών Άγιος Νικόλαος.

Θέλουμε επίσης να εξάρουμε τη διάθεση, το κέφι και το πνεύμα συνεργασίας των παραγόντων, προπονητών και αθλητών του τμήματος μπάντμιντον-αντιπτέρισης του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ, του Α.Σ. ΦΑΡΟΣ και κυρίως του τμήματος πινγκ πονγκ του ΕΘΝΙΚΟΥ Αλεξ/πολης και ιδιαίτερα του Εφόρου του κ. Δημήτρη Κυραδενίδη, που διέθεσε και «έστησε» όλο το απαιτούμενο αθλητικό υλικό, για τις προπονήσεις της Εθνικής.

Τέλος, ευχαριστούμε όλες και όλους, που εθελοντικά, κάθε μέρα, βρισκόταν στο πλευρό των αθλητών, στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο, στην προπόνηση και στον ελεύθερο χρόνο τους, δημιουργώντας ένα ιδανικό κλίμα για την προετοιμασία τους.

Κατανοούμε αυτούς, που για δικούς τους λόγους δεν μπόρεσαν να δουν από κοντά, αυτό που για δύο βδομάδες γινόταν στην πόλη μας. Θέλουμε να πιστεύουμε, πως κάποιες «σημαντικές απουσίες», θα γίνουν «ηχηρές παρουσίες», σε προσεχείς εκδηλώσεις μας.

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Στις 22 Απριλίου η Ολυμπιακή Φλόγα διανυκτερεύει στην Αλεξανδρούπολη

Στις 16 Απριλίου 2024 το Ολυμπιακό Φως γεννήθηκε ξανά στην Αρχαία Ολυμπία, και ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας...

More Articles Like This