9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

6ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ “ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ”

Τα κανάλια της Περιφέρειας “σηκώνουν κεφάλι” – Τι δείχνει η μέτρηση του reforme.gr για τον μήνα Ιούλιο – Περισσότεροι Followers στο  Twitter – Η ανοδική πορεία του ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ, συνεχίζεται

Twitter thrakinet twittertvperifereia21-07-14

Η συνεχής ανοδική πορεία της Τηλεόρασης ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ (πέρα από τις μετρήσεις του Μαΐου 2014 που το φέρνουν πρώτο στην περιοχή μας) αποτυπώνεται με μια ακόμη μέτρηση, σύμφωνα με την οποία το τηλεοπτικό κανάλι του Οργανισμού μας, έρχεται 6ο Πανελλαδικά.

Συγκεκριμένα, μόλις 31 από το σύνολο των 105 τηλεοπτικών καναλιών της περιφέρειας διαθέτουν λογαριασμό στο Twitter.

- Advertisement -

Από αυτά, περίπου τα μισά, δεν τους λειτουργούν συστηματικά με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν ανενεργοί.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι ενδεικτικά της σχέσης των τοπικών σταθμών με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή η κακή εικόνα είναι σαφώς καλύτερη από του προηγούμενου μήνα όπου ο αριθμός των μέσων που τους αφορούσε το Twitter ήταν μικρότερος.

Στη μέτρηση του reforme.gr για τον μήνα Ιούλιο η ψαλίδα που υπάρχει ανάμεσα στα δύο μουσικά κανάλια που εδρεύουν στην Αθήνα και στα υπόλοιπα μέσα της περιφέρειας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ενώ εντυπωσιακό εύρημα αποτελεί η νέας είσοδος στο TOP 20 των Followers που την σημειώνει το κανάλι της εκκλησίας 4E.

Πρώτο στη λίστα παραμένει το MAD TV με 98358 followers ενώ στη δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά βρίσκεται το MTV με 46787.

Τρίτο το KONTRA CHANNEL με 3784 followers και τέταρτη η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ με 2247 followers.

Η πρώτη πεντάδα όπως και για τον μήνα Ιούνιο συμπληρώνεται από την Δημοτική Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης TV 100 με 1318 followers. Έκτο το ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ, έβδομο το STAR Κ. ΕΛΛΑΔΟΣ, όγδοη η 4Ε, ένατη η ΚΥΔΩΝ τηλεόραση και στη δέκατη θέση το TV-10.

Καταθέτουμε τα παραπάνω στοιχεία για ενημέρωση παντός ενδιαφερομένου.

Η ανοδική πορεία του ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ συνεχίζεται.

 

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This