9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Η πρώτη συγκέντρωση του ΓΑΣ Κομοτηνή

thrakisports_evrosGAS_KomothnhΞεκίνησε μετά την Ασπίδα, με μια μέρα διαφορά, την προετοιμασία του για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Άρχισαν τα βάσανα και για τους παίκτες του ΓΑΣ Κομοτηνή, μιας και την Πέμπτη ξεκίνησε η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά, η οποία αναμένεται δύσκολη για την ομάδα της Κομοτηνής στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Το ρόστερ της ομάδας θα είναι ολοκληρωμένο για την προετοιμασία στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας μιας και κάποιοι καλαθοσφαιριστές έλειπαν στις ιδιάιτερες πατρίδες τους, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες και για την προσθήκη ενός ή δύο παικτών.

Από την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα των προπονήσεων θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, πρωί και βράδυ. Θα ακολουθηθεί πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο Action, όπως και βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών στο Πανθρακικό Στάδιο.

Η τεχνική ηγεσία με τον Νεοκλή Λεμονίδη, τα μέλη του συμβουλίου, καθώς και οι παίκτες του ΓΑΣ έχουν θέσει ως στόχο αρχικά την γρήγορη παραμονή στη κατηγορία και ανάλογα με την πορεία στο πρωτάθλημα θα γίνει και αναπροσαρμογή των στόχων. Το κλίμα ήταν ευχάριστο ανάμεσα σε παίχτες, προπονητές και διοικούντες, με το μόνο αγκάθι όπως έχουμε αναφέρει να παραμένει η αναζήτηση παικτών ώστε να καλύφθούν τα κενά των Μασλαρινού και Μακρή.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Ψάρεμα ξανά μέσα στο λιμάνι

Οι ερασιτέχνες αλιείς θα μπορούν να ψαρεύουν σε συγκεκριμένο σημείο στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι ερασιτέχνες ψαράδες της Αλεξανδρούπολης...

More Articles Like This