9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Προκηρύχθηκε ο 1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος για τις 30 Νοεμβρίου 2014

marathonios

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Xanthi Runners που υπογράφουν  ο Πρόεδρος Γιάννης Πυργελής και ο Γεν. Γραμματέας Σεραφείμ Βασιλειάδης, ο Σύλλογος Δρομέων  Ξάνθης ¨Xanthi Runners¨ σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκηρύσσουν τον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο.

Έναν αγώνα  δρόμου μοναδικό στο είδος του για την περιοχή της  Αν. Μακεδονίας- Θράκης  που έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα αγώνων της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα δίνει ένα κίνητρο σε  αθλητές  και αθλούμενους  να συνδυάσουν την εκδρομή – γνωριμία με την αρχοντική πόλη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, με την συμμετοχή σε έναν αγώνα άρτια οργανωμένο, χαμηλού βαθμού δυσκολίας, εφάμιλλο άλλων πολύ καλών διοργανώσεων.

- Advertisement -

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. Επωνυμία:Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος.

2. Ημερομηνία:Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

3. Μήκος της διαδρομής:21.100 μέτρα

4. Τόπος Διεξαγωγής:Ξάνθη

5. Ώρα έναρξης:10:30 πμ.

6. Η εκκίνηση και ο τερματισμός:θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Πόλης.

7. Διαδρομή:θα ακολουθήσει  κυκλική πορεία. Συγκεκριμένα: Πλατεία, Β. Κων/νου, Β. Σοφίας, Έβρου, Κατσώνη, Ε.Ο. Ξάνθης-Ιάσμου, Κιμμέρια, Πηγάδια, Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Περιφερειακή οδός Ξάνθης, Ε.Ο. Καβάλας-Ξάνθης,  28ης Οκτωβρίου, πλατεία. Καθ” όλη την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία, όπως και υγειονομική κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.

Ο χάρτης της διαδρομής υπάρχει στο http://www.xanthirunners.gr

1. Απονομές: θα γίνουν στις  13:00.

2. Δικαίωμα συμμετοχής:Ο Ημιμαραθώνιος δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.

3. Διακρίσεις, Έπαθλα:Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

-Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.

-Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

-Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά) και ένα αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο του αγώνα μοναδικό σε μέγεθος και βάρος.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

3 φορές στο βάθρο η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου Αλεξανδρούπολης!

Ο τρίτος αγώνας πανελληνίου πρωταθλήματος Motocrossπραγματοποιήθηκε στις 4-5/07 στην πίστα της Προσοτσάνης, Δράμας με συνδιοργανωτή...

Πινγκ-πονγκ: 2οςστην Ελλάδα ο Κίμων Μήτκας

Ιδανικά ολοκληρώθηκε το τριήμερο ο τελικός του πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης των παίδων στο Σ.Ε.Φ., με την ανάδειξη του...

Ψήφισμα φορέων της Ροδόπης για το κλείσιμο της Νυμφαίας

Η Κυβέρνηση να αφουγκρασθεί τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της κοινωνίας της Θράκης Την...

Η αχαριστία γένους θηλυκού!!!

Απίστευτο περιστατικό αχαριστίας ανιψιάς προς τον γέροντα θετό της πατέρα, που τον έκλεισε σε Γηροκομείο στην Αλεξανδρούπολη – Ο Άρειος Πάγος ανακάλεσε...

Οι καλύβες στο Δέλτα Έβρου πάνε για νομιμοποίηση

Αισιοδοξία ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα – Έχουν συνταχθεί οι επιστολές που θα σταλούν στα αρμόδια Υπουργεία

More Articles Like This