9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

“Ταφόπλακα” των Ελλήνων το… αντιρατσιστικό !!!

Το Νομοσχέδιο προβλέπει την …αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη – Προσβάλλεται το ατομικό δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης – Βιομηχανία μηνύσεων θα στήσουν οι λαθρομετανάστες κατά των Ελλήνων

elegxos-metanaston

Πάνω από δυο δεκαετίες συντελείται ένα έγκλημα στην χώρα μας, με την ανοχή και τις ευλογίες των πολιτικών ή καλύτερα πολιτικάντηδων. ΤΟ έγκλημα ανέλεγκτης εισόδου και παραμονής στην χώρα μας παράνομων μεταναστών- επήλυδων.
Οι τελευταίοι έχουν κατακλύσει πλέον τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ οι κάτοικοι υφίστανται τις ιδιαιτερότητες τους με αποκορύφωμα στυγερά εγκλήματα κυρίως κατά Ελλήνων πολιτών.
Παρά τις επισημάνσεις για το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε η χώρα μας, ήλθε η κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ με τις ευλογίες του μικρόπνοου και προδοτικά φερόμενου Γιωργάκη Παπανδρέου, η οποία κατάντησε την χώρα μας σκουπιδότοπο λαθρομεταναστών (βλ Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο. Η βραδυφλεγής βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η δραστική αντιμετώπιση της «Ελεύθερη Θράκη 2014» αλλά και Οι πυριτιδαποθήκες λαθρομεταναστών στην πόρτα μας «Ελεύθερη Θράκη 28-11-2012)
Όσοι λαθρομετανάστες εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας, δεν επιστρέφουν πίσω, αφού η Τουρκία δεν τους δέχεται, χωρίς νόμιμα έγγραφα ούτε όμως προωθούνται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Η θλιβερή κατάντια των πάλαι ποτέ αστυνομικών σχολών της χώρας ως κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, αναδεικνύει το φοβερό πρόβλημα που δημιούργησαν στον Ελληνικό Λαό οι «καρικατούρες» της πολιτικής ζωής του τόπου.
Την επόμενη πράξη του δράματος αποτελεί η δέσμευση της Ελλάδας για δημιουργία τζαμιού στην περιοχή του Βοτανικού της Αθήνας, μετά την συνάντηση του ρέποντος σε κυβιστήσεις πρωθυπουργού Σαμαρά με τον «Σουλτάνο» Ερντογάν.
Και πάλι οι «κακής κοπής» πολιτικάντηδες δεν αντιλαμβάνονται σε ποιες περιπέτειες οδηγούν τους Έλληνες με τα τζαμιά κέντρα λατρείας παράνομων λαθρομεταναστών- φανατικών του Ισλάμ στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι έτσι θα νομιμοποιούνται σιγά- σιγά , αφού θα αποκτήσουν και χώρο που θα επικαλούνται ως άσυλο.
Φυσικά οι Έλληνες δεν έμειναν απαθείς για όλα αυτά.
Αντέδρασαν και αντιδρούν. Όμως οι πολιτικάντηδες φρόντισαν και γι’ αυτό.
Έφεραν προς ψήφιση στην Βουλή το περίφημο – εμετικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, όπως αναφέρεται και στην αιτιολογική έκθεση (Γενικό μέρος Α αριθ 2)
Μπροστά στην έντονη αντίδραση λίγων δυστυχώς φωτισμένων ιεραρχών της εκκλησίας μας- είναι πράγματι προς τιμήν τους- αλλά και άλλων φορέων της κοινωνίας μας (βλ ενδεικτικά υπόμνημα 40 ακαδημαϊκών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το τζαμί, το αντιρατσιστικό και την λαθρομετανάστευση) η γεμάτη ενοχές για τις τύχες του Ελληνισμού συγκυβέρνηση, αναδιπλώθηκε αποσύροντας το, προκειμένου να επιχειρηθούν τάχα κι άλλες βελτιώσεις σε αυτό, χωρίς να αναλογίζεται ότι ένα τέτοιο νομοσχέδιο υψίστης σημασίας για το μέλλον του ταλαίπωρου λαού, δεν έπρεπε να έλθει προς ψήφιση στα θερινά τμήματα της Βουλής αλλά να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής!
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στην χώρα μας δεν νομοθετούν τα θεσμικά όργανα που προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι αλλά ξένα κέντρα εξουσίας και απλά οι πράξεις τους επικυρώνονται δουλικά από τους υποτακτικούς εντολοδόχους τους!
Ο Ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί πια! Έτσι και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αποτελεί έναν αμαρτωλό κρίκο στην παράλογη αλυσίδα των μνημονίων, μεσοπρόθεσμων, που σφίγγουν την θηλειά στον λαιμό του.
Από την ίδια την αιτιολογική έκθεση ξεσκεπάζεται η εχθρική και ύπουλη στάση των πολιτικάντηδων μας απέναντι στον Ελληνικό λαό.
Αλλιώς θα πρέπει οι πολιτικοί αστέρες μας να εξηγήσουν πειστικά γιατί να θεσμοθετήσουν νέο αντιρατσιστικό νόμο, την στιγμή που ισχύει ο Ν 927/1979, ο οποίος προβλέπει ποινικοποίηση συμπεριφορών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις;!
Την απάντηση αναγκάζονται οι «σοφοί» μας πολιτικάντηδες να την δώσουν λίγο πιο κάτω στην αιτιολογική έκθεση, θεωρώντας πως ο ισχύων νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα- γιατί άραγε δεν μπορεί να εφαρμοστεί;!- και ήδη κρίνεται ανεπαρκής(;!) ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά την μετάβαση της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, (sic) όπου η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων…. προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους.(αιτιολογική έκθεση αριθ 4).
Αλήθεια ρώτησαν αυτοί οι «κύριοι» που ασκούν την προδοτική αυτή πολιτική εδώ και δεκαετίες, αν ο Ελληνικός λαός των μόλις και μετά βίας δέκα εκατομμυρίων με αυξανόμενες τάσεις γήρανσης, επιθυμεί να γίνει μια πολυπολιτισμική κοινωνία;!
Πρώτα δηλαδή μας έριξαν στον λάκκο των λεόντων (ανεξέλεγκτη είσοδος και παραμονή εκατομμυρίων επήλυδων) και από πάνω μας ρίχνουν και ένα δίχτυ (αντιρατσιστικό) για να μην μπορούμε να βγούμε!
Αλήθεια, δεν παρέχουν επαρκή προστασία οι διατάξεις των άρθρων 2,3,4 του Ν 927/1979 (όποιος δημοσίως είτε προφορικώς, είτε δια του τύπου ή δια γραπτών κειμένων…. προτρέπει εις πράξεις ή ενεργείας δυνάμενας να προκαλέσουν διακρίσεις , μίσος ή βίαν κατά προσώπων….. εκ μόνον τους λόγου της, φυλετικής ή εθνικής καταγωγής των ή εκφράζει ιδέας προσβλητικές κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων λόγω της φυλετικής ή εθνικής καταγωγής των, τιμωρείται με φυλάκισιν …… ή όστις κατ’ επάγγελμα προμηθεύων αγαθά ή προσφέρων υπηρεσίας αρνείται εις τινά την παροχήν τούτων μόνον λόγω της φυλετικής ή εθνικής καταγωγής αυτού….. τιμωρείται με φυλάκισιν και χρειαζόμασταν το γενικό πλαίσιο ρύθμισης για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμών και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου, σύμφωνα με την απόφαση- πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της ΕΕ της 28-11-2008;;;!!!!
Μετά από τόσα χρόνια, τώρα θυμήθηκαν αλλαγή του Νόμου;!
Ποιος βάλλεται όμως από το έκτρωμα αυτό; Μα φυσικά μόνον ο Ελληνικός Λαός! Το συνομολογεί η ίδια η αιτιολογική έκθεση (βλ αιτιολογική έκθεση αριθμ. 6)!
Αναγνωρίζεται λοιπόν σε αυτήν , ότι η προσπάθεια ποινικοποίησης των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, ενέχει τον κίνδυνο προσβολής του ατομικού δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης (άρθρο 10 της ΕΣΔΑ αλλά και άρθρα 14-16 του Συντάγματος μας). Γι’ αυτό αναφέρεται πιο κάτω πως το περιεχόμενο των σχετικών ποινικών τυποποιήσεων συναντά τα όρια του στα άρθρα 10 παρ 1,4 και 17 της ΕΣΔΑ στα άρθρα 19 παρ 2, 3 και 21 του Διεθνούς Συμφώνου του ΟΗΕ για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα και στα άρθρα 5 παρ 1,2 (ανάπτυξη προσωπικότητας) 16 παρ 1 εδ 2 (δικαίωμα στην έρευνα και την παιδεία )και 25 παρ 3 (κατάχρηση δικαιώματος) του Συντάγματος.
Γι’ αυτό και συνιστάται – πάντα στην αιτιολογική έκθεση- να αποφεύγεται (;!) η ποινική απαξίωση εκδηλώσεων που θεωρούνται εντελώς απρόσφορες να οδηγήσουν στην θυματοποίηση συγκεκριμένης ομάδας ή προσώπου εξ αιτίας των φυσικών και πολυπολιτισμικών χαρακτηρισμών τους ή του γενετήσιου – σεξουαλικού προσανατολισμού τους!
Έτσι πάντα κατά την αιτιολογική έκθεση, κρίνεται σκόπιμο να ερευνάται η προσφορότητα(!) κάθε συγκεκριμένης εκδήλωσης να παράγει άμεσο και επικείμενο κίνδυνο τόσο για την ειρηνική και ομαλή κοινωνική συμβίωση όσο και για τα δικαιώματα της ομάδας ή του προσώπου κατά των οποίων στρέφεται!
Και ποιος θα το κρίνει αυτό; Οι προανακριτικοί υπάλληλοι ή το Δικαστήριο που τελικά θα δικάσει την υπόθεση;
Και μέχρι τότε ο Έλληνας που θα του έχει αποδοθεί μια τέτοια κατηγορία θα τελεί υπό ομηρίαν!
Γιατί ποιός θα αποτρέψει τον αλλοδαπό θιγόμενο να υποβάλλει μήνυση κατά του υποτιθέμενου ρατσιστή, όταν προβλέπεται η εξασφάλιση της παρουσίας του σε όλη την διάρκεια της ποινικής διαδικασίας- που συνήθως στην βραδυπορούσα Ελλάδα, διαρκεί έτη- και συνάμα η χορήγηση σε αυτόν και την οικογένεια του άδεια παραμονής και ας βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα!
Αντιλαμβάνεται ο κάθε ταλαίπωρος Έλληνας την «βιομηχανία μηνύσεων» που θα στηθεί εναντίον μας, εισιτήριο για την νόμιμη πια παραμονή των αλλοδαπών- ισλαμιστών στην χώρα!
Ομολογούν λοιπόν οι πολιτικάντηδες κακής κοπής, όπως έχω ήδη αναφέρει, τα αδιέξοδα που θα αντιμετωπίσει ο Ελληνικός Λαός με τυχόν ψήφιση του Νόμου- εκτρώματος και την βέβαιη φίμωση του στην έκφραση των απόψεων και ιδεών του!
Γιατί ο Έλληνας έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί και να εκφράσει άποψη και για ομάδες παρανόμως εισερχομένων Ασιατών που δυστυχώς έχουν να επιδείξουν στη χώρα μας κατά την ολιγόχρονη παρουσία τους μόνον ανθρωποκτονίες- ληστείες- κλοπές- ωμούς και αποτρόπαιους βιασμούς Ελληνίδων- αλλά και εισαγωγή περίεργων εθίμων που δεν συνάδουν με την Ελληνοχριστιανική μας παράδοση!
Αν λοιπόν το πράξει, διαμαρτυρηθεί και επικρίνει, θα χαρακτηρίζεται ρατσιστής;!
Εκτός από τον χώρο του κοινοβουλίου έχουν τρέξει άραγε οι θλιβεροί πολιτικάντηδες τους χώρους της πρωτεύουσας αλλά και των λοιπών αστικών κέντρων για να δουν στους τοίχους των σχολικών κτιρίων να αναγράφεται «Έλληνας δεν γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, καταντάς….» ή ακόμη σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας «Έλληνας είσαι και φαίνεσαι!»
Αυτό αλήθεια δεν είναι ρατσισμός;!
Προστατεύεται άραγε ο Έλληνας από το νομοσχέδιο τους; Ρητορική ερώτηση! Ή μήπως οι θλιβεροί πολιτικάντηδες αντιτάξουν πως τα παραπάνω τα γράφουν ημεδαποί!
Το αντιρατσιστικό προβλέπει την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού, (αριθμ. 7 α της αιτιολογικής έκθεσης) δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους εκάστοτε θλιβερούς κυβερνώντες να διώκουν ποινικά τους Έλληνες που δεν θα τους είναι αρεστοί, γιατί ορθώνουν φωνή, γιατί λένε τα πράγματα με το όνομα τους (δυστυχώς αλλά ο βασιλιάς είναι γυμνός και κάνουμε πως δεν το βλέπουμε!) γιατί αγαπούν την χώρα τους και κάθε τι το Ελληνικό- σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες που την ξεπουλάνε- γιατί λατρεύουν το έθνος τους και είναι περήφανοι που είναι Έλληνες Εθνικιστές, όπως εκφράζονται μέσα από το κοινοβουλευτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, το μόνο που όρθωσε λόγο σε αυτή την λαίλαπα της ισοπέδωσης και αφελληνισμού……
Συνακόλουθα η εκάστοτε κυβερνητική φράξια θα μπορεί να διώκει τους Έλληνες αλλά και όσα κόμματα επιμένουν να στηρίζουν τους Έλληνες….
Φροντίζει και γι’ αυτό το κατάπτυστο αντιρατσιστικό.
Θεσπίζεται η Διοικητική ευθύνη των νομικών προσώπων ή ενώσεων προσώπων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας ή στη διάπραξη εγκλημάτων με τέτοια κίνητρα (αρθ 5 του Νομοσχεδίου)
Εξ άλλου ποτέ οι εντολοδόχοι της συγκυβέρνησης αλλά και τα λοιπά αξιοθρήνητα κόμματα του αντι-συνταγματικού τόξου δεν αιτιολόγησαν πειστικά γιατί στο άρθρο 2 του νομοσχεδίου να προστατεύεται το ολοκαύτωμα των Εβραίων και να στηλιτεύονται τα εγκλήματα του ναζισμού, αλλά ούτε λέξη για τις γενοκτονίες των Ποντίων, Αρμενίων και Χριστιανών , Ελλήνων και μη της Μικράς Ασίας;
Η οργισμένη στάση 38 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας θυμίζει σίγουρα στους κυβερνώντες πως υπάρχουν ακόμη θύλακες αντίστασης, υπάρχει όμως ταυτόχρονα ο κίνδυνος ισοπέδωσης και οπισθοχώρησης και αυτών εν ονόματι της γνωστής κομματικής πειθαρχίας….
Οι λίγοι δυστυχώς φωτισμένοι ιεράρχες- μητροπολίτες αποτελούν σίγουρα σθεναρό πόλο αντίστασης κατά του κατάπτυστου αυτού νομοσχεδίου, θα έπρεπε όμως να αντιταχθούν στο σύνολο του ρατσιστικού για τους Έλληνες νομοσχεδίου και όχι να επιζητούν την προσθήκη σ’ αυτό των γενοκτονιών, Ποντίων και Ελλήνων της Μικράς Ασίας….
Δυστυχώς αλλά και η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με την πρόσφατη απόφαση της επιδεικνύει και αυτή την ίδια χαλαρή στάση.
Η Ελληνική Κοινωνία βάλλεται από παντού. Έτσι ύπουλα θέλησαν οι πολιτικοί μανδαρίνοι να προστατεύσουν και ομάδες ανθρώπων αναφορικά με τον γενετήσιο- σεξουαλικό προσανατολισμό τους (ομοφυλόφιλους).
Η Ελληνική κοινωνία μπορεί να δείχνει ανοχή στην ιδιαιτερότητα , σε καμμιά όμως περίπτωση δεν μπορεί να νομιμοποιεί με σύμφωνα συμβίωσης τους «παρά φύσιν».
Για να δανειστώ την επιστολή του Αποστόλου Παύλου στην Α’ προς Κορινθίους επιστολή του στο κεφ 6 στιχ 9-11 «ή ουκ οίδατε ότι άδικοι βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι; μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται, ούτε πλεονέκται, ούτε κλέπται, ούτε μέθυσοι, ού λοίδοροι, ούχ άρπαγες βασιλείαν Θεού, ου κληρονομήσουσιν»
Δεν υπάρχει άλλος γενετήσιος- σεξουαλικός προσανατολισμός ή άλλη ταυτότητα φύλου εκτός του ανδρός και γυναικός ανεξάρτητα αν τα ρυπαρά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης των Αθηνών προβάλλουν κατά κόρον το πρότυπο των «γκέι» και των «θηλυπρεπών» μέσα από τις επονείδιστες εκπομπές και σίριαλ τους……
Τους λέμε λοιπόν πως όσο ζούμε εμείς οι Έλληνες, τέτοιοι δεν γινόμαστε ,ούτε τους αποδεχόμαστε!
Έτσι λοιπόν επιχειρείται η νομιμοποίηση του κυνηγητού των Ελλήνων, αφού οι τελευταίοι θα διώκονται για την γνώμη τους την οποίαν βεβαίως και δικαιούνται να εκφράζουν μετά παρρησίας κατά των επήλυδων- ισλαμιστών που καταδυναστεύουν την ζωή τους εδώ και χρόνια.
Ας μη κόπτεται λοιπόν το απόκομμα του ΠΑΣΟΚ αλλά και η ψευτοκουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση του νομοσχεδίου αυτού!
Ας γνωρίζει όμως και η Νέα Δημοκρατία πως αν το ξαναφέρει προς ψήφισιν το μόνο που θα πετύχει είναι να δει τα ποσοστά της σε ψήφους σε μονοψήφια νούμερα….
Γιατί όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες, θλιβεροί εντολοδόχοι ξένων σκοτεινών συμφερόντων, δεν σκέφτονται τον Έλληνα όταν χρειάζεται να πληρώσει για την είσοδο του στα νοσοκομεία, ενώ οι λαθρομετανάστες όχι, όταν πληρώνει δυσβάσταχτους φόρους ενώ οι επήλυδες όχι, όταν μένει άνεργος, ενώ οι παράνομοι ξένοι βολεύονται στην μαύρη αγορά εργασίας, όταν χάνει το σπίτι του, ενώ οι παράνομοι πριμοδοτούνται με κατοικίες!
Έτσι είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει πιο στυγνός ρατσισμός από αυτόν που εκδηλώνει το κράτος μας εναντίον των Ελλήνων…..
Προς το παρόν το τελευταίο όπως ενσαρκώνεται από την θλιβερή συγκυβέρνηση ,έχει τραπεί σε άτακτη υποχώρηση…… Ας μην επιχειρήσει να φέρει όμως προς ψήφισιν και πάλι το αντιρατσιστικό, ούτε με τις υποτιθέμενες τροποποιήσεις που υπόσχεται ο δεκτικός τάχα σε διάλογο υπουργός Αθανασίου!
Γιατί αυτή την φορά, η ψήφιση του θα είναι η ταφόπλακα των πολιτικάντηδων. Ο καιρός γαρ εγγύς ….. (βλ άρθρο μου Ηλίας Ηλιακόπουλος Οι διαχρονικά αμαρτωλοί πολιτικοί μας να μετανοήσουν (αν μπορούν) και να φύγουν Ελεύθερη Θράκη 23-8-2014), έστω και αν όσοι ορθώνουν φωνή – όπως ο γράφων!- προφορικά ή γραπτά , μέσω διαδικτύου, κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για ενδεχόμενη προσβολή του πολιτεύματος, όπως προβλέπει ο νέος προς ψήφισιν ποινικός κώδικας….
Γιατί δεν θα αρέσουν και θα ενοχλούν τους Σαμαροβενιζελικούς…….
Ας μη ξεχνούν οι πολιτικάντηδες ότι θα είναι βαρύ το αντίτιμο αν το επιχειρήσουν για λίγους μήνες πρωθυπουργίας………
Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος, Δρ. Νομικής, Δικηγόρος, κάτοχο Μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό Δίκαιο του Δ.Π.Θ.

- Advertisement -

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Σύλληψη διακινητών σε Έβρο – Ροδόπη

Τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί προωθούσαν λαθρομετανάστες Συνελήφθησαν την...

Να γιατί η Άγκυρα… τρέμει τις κυρώσεις

Ως πότε εμείς οι Έλληνες, θα παριστάνουμε τους… Ελβετούς, στις βάναυσες παραβιάσεις της Τουρκίας εναντίον της Κύπρου; – Θα υποστηρίξουμε την επιβολή...

Και οι κρίνοντες τώρα… κρίνονται

Γιατί καταδικάσθηκε ο Φεριώτης Κτηνοτρόφος – Ποια στοιχεία και γιατί, δεν έλαβε υπ’ όψιν του, το Δικαστήριο; - Οι Τούρκοι λαθρο-πρόφυγες κρίθηκαν...

Ανοίγει στην κυκλοφορία οχημάτων η οδός Κύπρου

Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής – Ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις

Σαν τους «Βρυκόλακες», τρέμουν τον Σταυρό

Λύσσαξαν οι Τούρκοι με τον τεράστιο Σταυρό στη Νέα Βύσσα Έβρου – Ο Ερντογάν θα θέσει το ζήτημα στην Μέρκελ

More Articles Like This