9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν

AIMODOTES ALEX:POLHS

Ενημερώνουμε όλους τους  αγαπητούς συμπολίτες μας και ιδιαίτερα όλους όσους στήριξαν για ακόμη μια φορά την οικονομική εξόρμηση και το έργο  μας,  ότι το Σάββατο 27/9/2014  παράλληλα με την καθιερωμένη αιμοληψία, πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Δημαρχείο,  παρουσία συμβολαιογράφου και φίλων, η κλήρωση της λαχειοφόρου κίνησης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης 2013-2014.

Οι τέσσερεις τυχεροί αριθμοί που έχουν κερδίσει από ένα ποδήλατο σύμφωνα με την  σειρά που αναφέρεται στους λαχνούς είναι:

α) 2612    β) 4789    γ) 0520    δ) 2114.

- Advertisement -

Η λαχειοφόρος αυτή κίνηση ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2013 με στόχο να στηριχτεί οικονομικά το Πανελλήνιο συνέδριο των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που πραγματοποίησε ο σύλλογός μας στην Αλεξανδρούπολη τον Μάρτιο του 2014.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους,

Δήμο Αλεξανδρούπολης,  ΧΙΙ Μ/Π Αλεξανδρούπολης,  Ιατρικό Σύλλογο Έβρου, ΕΕΣ παράρτημα Αλεξανδρούπολης, καθώς επίσης και τις Επιχειρήσεις: Υφαντής, Ζούρας Φάρμ, Πεντελίδης Τροφοδοτική,  και όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την πολύ καλή συνεργασία και πολύχρονη στήριξη .

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Κοντακίδης Αναστάσιος Πρόεδρος

Δερμεντζόγλου Γεώργιος Γραμματέας

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024» στο Φανάρι Ροδόπης

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North Aegean Boat Show 2024», καθώς χιλιάδες επισκεπτών πέρασαν από το...

More Articles Like This