9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

www.elthraki.gr “ΝΑΙ” υπάρχει φόβος για τους Τζιχαντιστές

Και οι Έλληνες ανησυχούν για το κύμα μίσους από τους οπαδούς του Ισλάμ – Τι αποκαλύπτει η on-line δημοσκόπηση της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ”

PITA-PSHFOFORIAS

Τζιχαντιστές. Μια λέξη που κυριαρχεί τον τελευταίο μήνα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έχει σκορπίσει τον τρόμο ανά την υφήλιο.
Και στην Ελλάδα όμως επικρατεί κλίμα ανησυχίας και φόβου για τους Τζιχαντιστές, δηλαδή τους οπαδούς της Τζιχάντ (αγωνιστές της Σαρίας).
Ο ισλαμικός νόμος και το Κοράνι είναι πάνω απ’ όλα για τους Τζιχαντιστές, οι οποίοι εκτελούν εν ψυχρώ όσους αποτελούν εμπόδιο στην εφαρμογή της Σαρίας.
Το ότι βρίσκονται σε περιοχές κοντινές με την Ελλάδα, προβληματίζει ιδιαίτερα τους πολίτες που ψήφισαν στην on-line δημοσκόπηση της εφημερίδος μας.
Έτσι λοιπόν στο ερώτημα “Πιστεύετε ότι υπάρχει κίνδυνος στην Ελλάδα από τους Τζιχαντιστές”, οι πολίτες απάντησαν ως εξής:
– ΝΑΙ 72%
– ΟΧΙ 22%
– ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 6%
Το να πυροδοτηθεί λοιπόν μια κατάσταση από φανατικούς μουσουλμάνους που είναι ταγμένοι στον Μωάμεθ με μίσος και τυφλή προσήλωση, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί πολύ εύκολα και στην Ελλάδα.
Η προσέλευση Τζιχαντιστών από τα σύνορα του Έβρου, δεν είναι ένα απίθανο σενάριο και αυτό είναι ουσιαστικά που ανεβάζει τα ποσοστά κινδύνου για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα μας.
Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί και ότι τελικά θ’ αποφευχθεί ένας πόλεμος θρησκειών…
Μαρίνα Κονδύλη

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Επιτυχής ο 4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης ΑΜ-Θ

Πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, την προηγούμενη εβδομάδα Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στις...

More Articles Like This