9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Ανάγκη για ειλικρινή συνεργασία

Το διαχρονικό και μοιραίο λάθος των Ελληνικών Κομμάτων, δεν επιτρέπεται να συνεχισθεί

komata

Η άθλια κομματική νοοτροπία της χώρας και η διχόνοια των Ελλήνων, είναι τα βασικά αίτια που γνωρίζουμε ιστορικά, κατέστρεψαν στο παρελθόν την χώρα μας.

Τα αυτά καταστρέφουν και σήμερα την πατρίδα μας, και εξ αιτίας αυτών θα έλθει η ώρα κάποτε και του εξανδραποδισμού των Ελλήνων και της Πατρίδας μας χωρίς γυρισμό.

- Advertisement -

Αυτό προβληματίζει και ανησυχεί κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, πλην των Πολιτικών της χώρας μας.

Αυτοί μεθυσμένοι από τα θέλγητρα της εξουσίας, μοναδικό σκοπό έχουν οι μεν να παραμείνουν στην εξουσία, οι δε πάση θυσία ν’ ανέλθουν σ’ αυτήν και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο Μύλο της καταστροφής της χώρας μας.

Το βασικό μας πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι της Παιδείας των νέων, της κατάλυσης του Κράτους εύρυθμης λειτουργίας και κοινωνικού ρόλου, της κατάλυσης των αρχών και αξιών, της αμφισβήτησης του Έθνους των Ελλήνων, της αμφισβήτησης της πίστεως, που τροφοδοτούσε την Ελπίδα του Έλληνα για την Ελευθερία του ανά τους αιώνες, η υπογεννητικότητα, το Λαθρομεταναστευτικό και πολλά άλλα, τα οποία ο Έλληνας καθημερινά βιώνει στον Αγώνα της ζωής του.

Μπρος σ’ αυτήν την Ιστορική και μοναδική κατάσταση της χώρας μας που θα έπρεπε τα πολιτικά Κόμματα και οι πολιτικοί μας αντί να εξακοντίζουν προπηλακισμούς και ύβρεις και απρέπειες ο ένας στον άλλο, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και με χαραγμένη κοινή εθνική πολιτική, ν’ αγωνισθούν ως εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού, να δώσουν τις δυνατές καλύτερες λύσεις.

Αντί αυτού, συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, με το να βγαίνουν στα Μ.Μ.Ε. να ομιλούν περί προδοσίας και να απαιτούν ο Ελληνικός λαός να πιστέψει ότι, αυτός είναι ο μοναδικός Σωτήρας της Ελλάδος.

Οι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουν ούτε την λογική να παραδειγματισθούν τουλάχιστον από τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, που με την συνεργασία των Κομμάτων, δίδουν λύσεις στα προβλήματα της χώρας των.

Διερωτάται με θλίψη ο Σκεπτόμενος Έλληνας, εάν οι πολιτικοί άνδρες της Πατρίδας μας μελέτησαν ποτέ την Ελληνική Ιστορία, για να διαπιστώσουν: γιατί η Ελλάς έδωσε φλόγα από την φλόγα της ανά τον κόσμο και αυτή έμεινε ένα ταπεινό λυχνάρι…

Ασφαλώς οι περισσότεροι την διάβασαν, αλλά δυστυχώς δεν έχουν το θάρρος και την τόλμη σαν κόμματα, σαν αρχηγοί κομμάτων, αλλά και σαν μέλη κομμάτων να παραδειγματισθούν, ώστε να μην συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται τα εγκληματικά πολιτικά λάθη του παρελθόντος. Και! ασφαλώς από την αρχαιότητα και μέχρι σήμερα.

Διερωτάται επίσης ο Σκεπτόμενος Έλληνας, όσο άξιοι, ικανοί και πατριώτες, και εάν είναι οι Έλληνες Πολίτες, πώς; μπορεί να πάει αυτός ο τόπος μπροστά, όταν όποια κυβέρνηση και εάν βγει από Δημοκρατικές διαδικασίες, αρχίζει την επόμενη ημέρα το καταστροφικό έργο της αντιπολίτευσης, που έχει μοναδικό σκοπό και έργο την μείωση του έργου της Κυβέρνησης, την παρεμπόδιση του έργου της, με τελική προσπάθεια την πτώση αυτής, ακόμη και πριν την ώρα της, ώστε και αν χρειασθεί να συμμαχήσει και με τον διάβολο….

Δυστυχώς αυτός είναι ο Στόχος της εκάστοτε Ελληνικής αντιπολιτεύσεως, ουδεμία σκέψη για συνεργασία.

Διερωτάται τέλος, ο Σκεπτόμενος Έλληνας, πόσο απαρατήρητη δυστυχώς πέρασε η άποψη ενός εκ των κορυφαίων του Άθλιου αυτού πολιτικού συστήματος, που έχει και αυτός ευθύνη για την κατάντια αυτής της χώρας μας, πως «όλοι μαζί τα φάγαμε».

Χωρίς μάλιστα να συνοδεύει την ύβρη αυτή από κάποια εξήγηση, για το πώς είναι δυνατόν κάποιοι από τους μετέχοντες της ευωχίας (φαγοπότι), να ψάχνουν σήμερα στα σκουπίδια για να μην πεθάνουν από την πείνα, να είναι αυτόχειρες, άνεργοι και άστεγοι, και αγρίως σκευαζόμενοι και δεινώς εξευτελιζόμενοι, από το άθλιο αυτό πολιτικό Σύστημα…

Φυσική συνέπεια της χυδαιότητας αυτής ήταν, η απόφαση ημεδαπών και αλλοδαπών φωστήρων και σωτήρων ότι, για τα συντρίμμια της Οικονομίας, φταίνε τα ημεροκάματα των εργατών και οι συντάξεις των γερόντων και όχι η λεηλασία των τριακοσίων δις από κάποιους συνέλληνες με λευκά Κολάρα και μαύρες λιμουζίνες.

Εσείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που βαυκαλίζεται για κάτι νέο, τολμήστε να ξεπεράσετε αυτήν την κατάρα και συνεργαζόμενοι όλοι μαζί ξανακάνετε την πατρίδα μας, ξακουστή και δυνατή όχι μόνο για το παρελθόν της, για το παρόν και για το μέλλον της.

Αλλιώς εάν ποτέ γίνετε Κυβέρνηση η ίδια τύχη σας περιμένει, με αποτέλεσμα η Πατρίδα μας θα συνεχίζει να πηγαίνει, παρά την εύπλαστη ευδαιμονία, από το κακό στο χειρότερο.

Βοηθήστε, αγωνισθείτε και φυλάξτε αυτήν την ωραία μας πατρίδα, που είναι η «ζαφειρόπετρα στης γης το δαχτυλίδι».

Λέει ο Ρόμπερτ Λίντελ:

«Το Ελληνικό τοπίο αποτελεί την ωραιότερη παρηγοριά για τον άνθρωπο που θρηνεί τον χαμένο του Παράδεισο».

Η ελευθερία από τα δεινά της κομματοκρατίας, θέλει αρετή και τόλμη.

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α.

Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Θετικός 10χρονος Σέρβος στην Θάσο

Βρέθηκε με κορωνοϊό, κατά την διάρκεια εγχείρησης στο Νοσοκομείο Καβάλας

Οι ιστορικοί τίτλοι κυριότητος της Αγίας Σοφίας

-1. Ο ναός αυτός ως Εκκλησία ανήκει στους Ρωμιούς  -2. Ως Μνημείο ανήκει σε...

Η ενεργειακή μετάβαση προτεραιότητα της «ΚΕΔΕ»

Έρχεται η ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων – Προέχει η παραγωγή ηλεκτρισμού, με φθηνό κόστος – Η χρήση της γεωθερμίας από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Έρχονται οι αποζημιώσεις για το χαλάζι

Για τις ζημίες εντός των οικιών, που προκλήθηκαν κατά την περσινή πρωτοφανή χαλαζόπτωση, σε περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Νέες εξαγγελίες για την… Θράκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει την σύσταση Διακομματικής Επιτροπής, με στόχο την Ανάδειξη και Ανάπτυξη της ακριτικής Θράκης – Ευχή και ελπίδα,...

More Articles Like This