9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 26, 2024

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ “ROSTBANK” ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Την ίδρυσή του ζήτησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Άκης Γεροντόπουλος – Η Ρωσική Τράπεζα Rostbank, εξαγόρασε την Kentrbank που θα λειτουργούσε στην πρωτεύουσα του Ν. Έβρου – Θετική η ανταπόκριση των στελεχών της τράπεζας

df6 20141030_131548

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία από την Ρωσία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο κ. Ιβάν Παντάζιεφ, εκπρόσωπος και κορυφαίο στέλεχος της ρωσικής τράπεζας Rostbank, αλλά και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Φίλων της Ελλάδος «Η Φιλική Εταιρεία».
Κατά την συνάντηση τους, ο κ. Παντάζιεφ και οι υπόλοιποι, ενημέρωσαν τον κ. Γεροντόπουλο για την εξαγορά της μικρότερης ρωσικής τράπεζας Kentrbank, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και του εξέφρασαν την πρόθεση της Rostbank για την δημιουργία υποκαταστημάτων στην Βόρεια Ελλάδα. Με προτροπή του κ. Γεροντόπουλου, εξέτασαν και συζήτησαν το άνοιγμα υποκαταστήματος στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο. Μια προοπτική που βρήκε σύμφωνους τόσο τον κ. Παντάζιεφ όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της Rostbank και μάλιστα τόνισαν ότι μπορεί να υλοποιηθεί σύντομα.

spot_img
spot_img
Friday, April 26, 2024

Latest News

Σε 24 μήνες θα είναι έτοιμη η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλεξανδρούπολη

Προχωρά το έργο στην Βιομηχανική Περιοχή - Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διευθέτηση των συνοδών έργων, όπως οι γραμμές...

More Articles Like This