9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΡΟΥΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ

KARAKASIDHSO Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης  συγχαίρει το μέλος του, κον Γιάννη Καρακασίδη για τη βράβευσή του στον Διεθνή Διαγωνισμό Κρουστών (International Festival “Days of Percussion”) που διεξήχθη στην Πεσκάρα της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ο Γιάννης Καρακασίδης έλαβε το Β΄ Παγκόσμιο Βραβείο στην κατηγορία C (professional) των Drums, μετά από επιτυχή ακρόαση τριών γύρων, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε σταδιακή επιλογή των βέλτιστων διαγωνισθέντων και η τελική επιλογή των τριών παγκοσμίως κορυφαίων Drummers.

- Advertisement -

O Γιάννης Καρακασίδης γεννήθηκε το 1984 στην Ξάνθη. Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με τα ντραμς και με κρουστά (Gonga, bongos, timbales cowbell). Σπούδασε κλασικά κρουστά (Τυμπάνια Ορχήστρας – Μαρίμπα – Ταμπούρο Ορχήστρας- Βιμπράφωνο) στο Ωδείο «ΦΑΕΘΩΝ» Αλεξανδρούπολης με τον Krzysztof Baka,  τον Δημήτρη Αγγελάκη, τον Δημήτρη Βίττη και ντραμς με τον Κώστα Αναστασιάδη. Από το 2007 ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη και από το 2011 διδάσκει στο Ωδείο «ΦΑΕΘΩΝ».

Σύντομα, ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών θα διοργανώσει τιμητικό ρεσιτάλ του Γιάννη Καρακασίδη στη Θράκη, ώστε το φιλόμουσο κοινό του τόπου μας να απολαύσει τις καλλιτεχνικές του δεξιότητες στα κρουστά όργανα.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This