9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Εντυπωσιακά δυναμικό παρόν ο Ο.Φ.Θ.Α. και στις Ακαδημίες!!!

oftha

Ακόμα ηχούν στο κολυμβητήριο της Καβάλας οι ιαχές των 60 μικρών κολυμβητών του Ο.Φ.Θ.Α., οι οποίοι έδωσαν το πιο δυναμικό παρόν από όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες ακαδημιών «Pro-Junior 2014»!!!

Οι μικροί μας κολυμβητές (ηλικίας 6,7,8 και 9 ετών) έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους αγώνες τόσο με την ομαδικότητα που έδειξαν, που είναι και ο κύριος παιδαγωγικός στόχος και φιλοσοφία της ομάδας μας, όσο και με το αγωνιστικό τους επίπεδο, το οποίο παρόλο που δεν είναι προπονητικός αυτοσκοπός σε αυτές τις ηλικίες, εν τούτοις το ανέδειξαν βεβαιώνοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται σε αυτά τα επίπεδα.

Μεγάλη ήταν και η συμβολή των γονιών και συνοδών που ακολούθησαν την ομάδα και βοήθησαν τους προπονητές στην ομαλή ροή ενός ομολογουμένως δύσκολου προγράμματος λόγω του μεγάλου αριθμού των παιδιών, καθώς και για την κατανόηση που έδειξαν στις όποιες αγωνιστικές αστοχίες υπήρξαν από την πλευρά των διοργανωτών.

- Advertisement -

Τέλος, η σημαντικότερη απόδειξη επιτυχίας της ομάδας μας στους αγώνες ήταν οι φωνές και τα τραγούδια που ακούστηκαν από τα στόματα των μικρών μας κολυμβητών τόσο στο κολυμβητήριο όσο και στα δύο (!) λεωφορεία της αποστολής μας!!!

Γιατί στον Ο.Φ.Θ.Α. γονείς, προπονητές, διοικητικό συμβούλιο και παιδιά, είμαστε όλοι μια αγκαλιά…!!!

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This