9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Γλέντησαν με την ψυχή τους στον ετήσιο χορό του ΜΓΣ

xoros

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού ήταν και φέτος τα μέλη και οι φίλοι του ΜΓΣ Εθνικού, οι οποίοι διασκέδασαν στον χορό του σωματείου (όλων των τμημάτων του) με κέφι που ξεχείλιζε την κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Thraki Palace.

Σημαντικότερη στιγμή της βραδυάς η βράβευση του γνωστού χειρούργου Απόστολου Τέντε, ως μέλος της ομάδας βόλει του Εθνικού ως παίκτης, πριν περίπου 40 χρόνια. Φανέλλα, λάβαρο και μπάλλα, ήταν τα προσφερόμενα δώρα, τα οποία και παρέδωσαν οι παλιοί παίκτες της ομάδας Μάκης Δημητριάδης και Κούλης Μαρίνος, μαζί με τον ΓΓ του Εθνικού Γιώργο Μιχελή και τον έφορο του αναπτυξιακού βόλει Μαρίνο Βαφειάδη.

Ο Βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης (εκπροσωπόντας τον Δήμαρχο) απεύθυναν χαιρετισμό, αναφερόμενοι στο σπουδαίο έργο που προσφέρει ο Εθνικός στη νέα γενιά της πόλης, αλλά και στην κοινωνία της περιχής γενικά.

- Advertisement -

O Αντιπρόεδρος του ΜΓΣ Κώστας Πατερόπουλος, εκπροσωπόντας το ΔΣ, μίλησε για την προσπάθεια που κάνει το σωματείο να πραγματώσει τα οράματα των μελών του Εθνικού, από το 1927 έως σήμερα. Τα οράματα αυτά θα προσπαθήσει να επανακαθορίσει στο 1ο συνέδριο του Εθνικού, που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του Run Greece στις 26 Σεπτεμβρίου 2015.

Το ΔΣ του Εθνικού ευχαριστεί όλους τους χορηγούς της όμορφης αυτής βραδιάς που στήριξαν την λαχειοφόρο αγορά και ιδιαίτερα την εταιρεία Μακεδονική ποτοποιία του Αριστοτέλη Γόϊδα από την Δράμα, για την ευγενική χορηγία των ποτών της βραδιάς.

Τέλος για άλλη μια φορά ο Εθνικός ευχαριστεί το ξενοδοχείο THRAKI PALACE για την εντυπωσιακή φιλοξενία του, με την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση, όπως και τα πολυάριθμα μέλη του για την συμμετοχή και στήριξη των δράσεων του.

Και του χρόνου τα καλύτερα!!!

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This