9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

dimarxos

Την περασμένη Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο προγραμματισμένη συνάντηση της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης με τον Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Λαμπάκη με θέμα την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου «το σπίτι του βόλεϊ». Αφορμή ήταν η εξαγγελία από τον Δήμαρχο σε προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση στο προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο της ανέγερσης νέου κλειστού γυμναστηρίου δίπλα στο χώρο του νέου κολυμβητηρίου.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία στους ανθρώπους της Λέσχης να εκθέσουν τις απόψεις τους αφ’ ενός για την αναγκαιότητα της κατασκευής νέου κλειστού και αφ’ ετέρου να παρουσιάσουν επίσημα στον κ. Δήμαρχο τη δική τους πρόταση σχετικά με την προς συζήτηση κατασκευή μέσω του μέλους τους Κλεάνθη Μαυρουδή.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση της Λέσχης είχε παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά μίνι-βόλεϊ σε πλήθος κόσμου και απέσπασε θετικά σχόλια, διότι είναι ρεαλιστική, προσαρμοσμένη στα δύσκολα οικονομικά δεδομένα της εποχής μας και το κυριότερο βιώσιμη όσον αφορά τη διαχρονική λειτουργία του γηπέδου, καθώς προβλέπει τη χρήση ανανεώσιμων μορφών ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές για την φιλοξενία στην πόλη μας διεθνών διοργανώσεων  υψηλού επιπέδου.

- Advertisement -

Ο κ. Δήμαρχος επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να θέσει σε προτεραιότητα την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου και έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για την εκπόνηση της αντίστοιχης μελέτης κατασκευής. Έδωσε δε το πράσινο φως να έρθει σε επαφή με την τεχνική υπηρεσία η μελετητική ομάδα η οποία έκανε (αφιλοκερδώς) την προμελέτη εκ μέρους της Λέσχης Πετοσφαίρισης , ώστε να υπάρξει συνεργασία και όποια παροχή βοήθειας για ένα καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι της Λέσχης από την πλευρά τους αποχώρησαν από την συνάντηση με συγκρατημένη αισιοδοξία αφού άκουσαν από επίσημα πλέον χείλη ότι έχει μπει στις προτεραιότητες της τοπικής ηγεσίας και ήδη βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης  το «σπίτι του βόλεϊ», ένα όνειρο ετών των ανθρώπων του βόλεϊ, αλλά και επιβεβλημένη ανάγκη για το αθλητικό μέλλον της πόλης μας.

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του έργου με την ευχή να ολοκληρωθούν έγκαιρα όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε ο κ. Λαμπάκης, ο οποίος  έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο θέμα, να εγκαινιάσει το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης μέσα στη δεύτερη αυτή Δημαρχιακή του θητεία.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This