9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

“ΝΑΙ” ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΙΤΕΣ

Τι ψήφισαν οι συμμετέχοντες στη διαδικτυακή δημοσκόπηση της εφημερίδος μας – “Καυτό” το ζήτημα με τους παράνομους μετανάστες που εισέρχονται στην χώρα μας – Απροσδιόριστη ακόμα η μεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης

PITA-PSHFOFORIAS

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τις κινήσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης και την αντιμετώπισή της, μετά τον σάλο που ξέσπασε με την δημοσιοποίηση υπηρεσιακού εγγράφου για την ελεύθερη είσοδο των μεταναστών στη χώρα μας.
Στο έγγραφο αυτό γινόταν λόγος για την διαδικασία ελέγχου των παράνομων μεταναστών, οι οποίοι θα καταγράφονταν και μετά από έναν μήνα διαμονής στην Ελλάδα, θα δήλωναν εάν θα ήθελαν να παραμείνουν εδώ ή να πάνε σε άλλη χώρα της Ευρώπης.
Όμως σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπερ και έγινε ανάκληση του εγγράφου, αφού “η διαταγή εκδόθηκε παράτυπα και κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν είχε γνώση”.
Εφόσον λοιπόν η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, έχουμε να περιμένουμε πολλά και ενδιαφέροντα.
Δεν θα παραθέσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παραπάνω ζήτημα, καθώς οι εξελίξεις είναι συνεχείς και καλύπτονται από τα ηλεκτρονικά μέσα.
Εμείς λοιπόν θα σταθούμε στη γνώμη των πολιτών που καταγράφηκε στην on-line δημοσκόπηση της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” και που συνδυάζεται απόλυτα με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.
Στο ερώτημα λοιπόν “Συμφωνείτε με την πρόθεση της κυβέρνησης να ρίξει τον φράχτη στον Έβρο”, ιδού τα ποσοστά των απαντήσεων:
– ΟΧΙ -> 82%
– ΝΑΙ -> 16%
– ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ -> 2%
Όπως γίνεται αντιληπτό, η συντριπτική πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του φράχτη στον Έβρο, που προστατεύει τον ακριτικό νομό μας, αλλά και την υπόλοιπη χώρα από την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών.
Από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ έχει γίνει πολλάκις αναφορά στα προβλήματα που προκύπτουν από τον μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών και την διαμονή τους στην Ελλάδα.
Αυτά είναι πάνω-κάτω γνωστά στους περισσότερους από εμάς, γι’ αυτό άλλωστε και σημειώθηκε τέτοιο μεγάλο ποσοστό κατά τις επιθυμίας της κυβέρνησης για αφαίρεση του φράχτη.
Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα κι εμείς θα βρισκόμαστε πάντα εδώ, στις Θερμοπύλες της Ελλάδος, για να υποστηρίζουμε το σωστό και το λογικό για τους Έλληνες…
Μαρίνα Κονδύλη

- Advertisement -

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This