9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

Η εφημερίδα “ΖΑΜΑΝ” αποκαλύπτει ότι ο Τουρκικός τζίρος της λαθρομετανάστευσης, μόνο στην περιοχή της Σμύρνης, ανήλθε τους τελευταίους 4 μήνες στα 7.260.000 ευρώ – Διείσδυση στην Ελλάδα από Θράκη και Αιγαίο – Η προδοτική Συνθήκη του Δουβλίνου-2

Foto11 LATHROMED

Ενώ στο ανατολικό Αιγαίο εκτυλίσσονται καθημερινά απίστευτες ιστορίες με απεγνωσμένους εκατοντάδες λαθρομετανάστες να προσπαθούν με κάθε μέσο να περάσουν στην ελληνική επικράτεια η τουρκική εφημερίδα, Zaman, κάνει την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι μόνο μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες ο τουρκικός τζίρος της λαθρομετανάστευσης, δηλαδή της γιγάντιας επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης ανήλθε στα 7.260.000 ευρώ, δηλαδή 21 εκατομμύρια τουρκικές λίρες και πιο αναλυτικά, 5,5 εκατομμύρια ευρώ και 2,3 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής.
Τα πράγματι καταπληκτικά αυτά ποσά αποκαλύφθηκαν μετά από μια πρόσφατη επιχείρηση σύλληψης στην Σμύρνη τεσσάρων κορυφαίων Τούρκων δουλεμπόρων που κρατούσαν «τεφτέρια» (αναλυτικά στοιχεία), από τα έσοδα της τεράστιας αυτής επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Η βασική πόρτα εξόδου από την Τουρκία προς την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, είναι η γραμμή Αϊδίνιου – κοιλάδα του Menderes και Σμύρνη. Εκεί συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών (που υπολογίζονται ετησίως στις 150 χιλιάδες) και από εκεί κανονίζονται τα ναύλα για να τους περάσουν στο Αιγαίο πέλαγος, όπου σημειώνονται οι περισσότερες τραγωδίες με τα αλλεπάλληλα ναυάγια που αναγκάζουν την ελληνική ακτοφυλακή να επεμβαίνει για να σώσει όσους ναυαγούς μπορεί να σώσει και να τους μεταφέρει σε ελληνικό έδαφος.
Το τελευταίο εξάμηνο έχουμε αλλεπάλληλα επεισόδια, μερικά από τα οποία καταγράφει η ίδια η τουρκική εφημερίδα και δείχνουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε λογική καταμέτρηση, όπως στις 30 Νοεμβρίου ανοιχτά της Μυτιλήνης προερχόμενοι από το Burhaniye της Τουρκίας, στις 9 Δεκεμβρίου στην περιοχή του Τσεσμέ, και κοντά στην Σάμο με δυο πλοία με λαθρομετανάστες.
Κι ενώ το τεράστιο κύμα των λαθρομεταναστών αυξάνεται με εκρηκτικούς ρυθμούς, εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατευθύνονται προς τα δυτικά με σκοπό να εισέλθουν στην Ελλάδα.
Η τουρκική εφημερίδα επισημαίνει ότι εκατοντάδες από αυτούς μπορεί να χάσουν την ζωή τους στα νερά του Αιγαίου και στα βουνά της Θράκης προσπαθώντας να διαβούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Η κατάσταση αυτή, αν την συνειδητοποιήσει κανείς, είναι τρομακτική, καθώς αφ’ ενός κινδυνεύει πλέον άμεσα η κοινωνική και εθνοφυλετική ακεραιότητα της χώρας μας, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών είναι φανατικοί μουσουλμάνοι, αφ’ ετέρου γινόμαστε μάρτυρες ενός κυριολεκτικά φοβερού και λίαν επικερδούς δουλεμπορίου από τους Τούρκους, με πολλά ανθρώπινα θύματα και στις δύο πλευρές των συνόρων.
Και να σκεφτεί κανείς ότι όλη αυτή η εικόνα που παρουσιάζει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Zaman, περιγράφει μόνο ένα μέρος της τεράστιας αυτής επιχείρησης μεταφοράς λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, που όχι μόνο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αλλά διευρύνεται συνεχώς καθώς αλλεπάλληλα κύματα με χιλιάδες απελπισμένους μουσουλμάνους καταφθάνουν στις τουρκικές ακτές με προορισμό την Ελλάδα.
Οι αποκαλύψεις αυτές των ίδιων των Τούρκων δίνουν το μέγεθος αυτής της κατάστασης που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Ας όψεται η προδοτική συνθήκη του Δουβλίνου 2, καθώς έχει μετατρέψει την χώρα μας κυριολεκτικά σε αποθήκη ισλαμιστών και άλλων προσφύγων, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση σφυρίζει αδιάφορα στις ελληνικές προειδοποιήσεις ότι μπορεί να πλημμυρίσει τζιχαντστές.
Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος

- Advertisement -

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Οριστική η απόφαση του Ερντογάν για την Αγία Σοφία

Την μετατρέπει σε Τζαμί – Πράκτορας του Γκιουλέν ο Βαρθολομαίος, «Αρχι-βρωμερός» ο Ιερώνυμος, λένε τα Τουρκικά ΜΜΕ...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν νεαροί τουρίστες – Μεταφέρθηκαν σε Ξενοδοχείο Καραντίνας για 14 ημέρες – Ανησυχία στο νησί

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η Τουρκία επιμένει να θέλει «τα δικά μας, δικά της» - Μόνη απάντηση στα άνομα σχέδιά της, είναι η ισχυροποίηση των Ενόπλων...

Προσκαλούνται για κατάταξη στην αεροπορία

Οι στρατεύσιμοι της 2020 Δ’ ΕΣΣΟ και από την Αν. Μακεδονία-Θράκη Mε Εγκύκλιο Διαταγή...

Σε εφαρμογή οι νέοι πεζόδρομοι Αλεξ/πολης

Αφορούν δρόμους μεταξύ της παραλιακής οδού και της Λεωφόρου Δημοκρατίας – Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020

More Articles Like This