9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΧΕΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

OFTHAΠλούσια αθλητική ειδησεογραφία για τον ΟΦΘΑ!!!

Αξιόλογη εμφάνιση και πολλά νέα ατομικά ρεκόρ σημείωσαν οι τρεις κολυμβήτριές μας στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή της Αποκριάς στα πλαίσια της τελευταίας ημερίδας ορίων για τον χειμώνα.

Συγκεκριμένα:

  1. Η Κική Μιχαηλίδου  με 3 νέα ατομικά ρεκόρ σε ισάριθμες κούρσες (50,100 και 200μ με διπλά πέδιλα) και συγχρόνως όρια για την κατηγορία Γυναικών.
  2. Η Ξανθή Αγοράκη με 3 νέα ατομικά ρεκόρ στα ίδια αγωνίσματα (50,100 και 200μ διπλά πέδιλα), αλλά ενώ βρίσκεται στην κατηγορία Κορασίδων έχει καταφέρει να κάνει επιδόσεις που της επιτρέπουν να αγωνιστεί στην κατηγορία Γυναικών
  3. Την παρθενική της εμφάνιση στην τεχνική κολύμβηση έκανε η Αλεξία- Κρυσταλλένια Ροπούλου  και κατάφερε να κατακτήσει το όριο για τους χειμερινούς αγώνες Γυναικών  στα 50μ ελεύθερο με διπλά πέδιλα.

Μια εβδομάδα αργότερα 6 αθλητές του ΟΦΘΑ(Παναγιώτη Μπαδάνη, Χρήστο Παπαδόπουλο, Μαρίνα Καδόγλου, Μαρίνα Μπαδάνη, Άννα Νίγδελη και Χριστίνα Σταυρακίδου) και 2 που φέτος κολυμπούν για τον Γλαύκο Περιστερίου(Ειρήνη Μπράμου και Αργύρης Τυλιγαδάς) συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες  Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, που έγιναν στον Πειραιά και στο γνωστό πια κολυμβητήριο «ΚΑΠΑΓΈΡΩΦ», καθώς είναι από τα λίγα κολυμβητήρια του κέντρου που διαθέτουν άδεια λειτουργίας και τέλεσης αγώνων(για να κατανοήσουμε πόσο προνομιούχοι είμαστε στην Αλεξανδρούπολη με το κολυμβητήριο που διαθέτουμε).

- Advertisement -

Με τους 6 κολυμβητές του, ο ΟΦΘΑ κατάφερε να έχει 3 συμμετοχές σε τελικούς με 2 νέα ατομικά ρεκόρ και αξιόλογη αγωνιστική εμφάνιση όλων των αθλητών μας και να περάσει ο σύλλογος στη 26η θέση μεταξύ 43 συλλόγων που είχαν έστω και 1 αθλητή στην 8άδα των τελικών!

Συγκεκριμένα:

  1. Χρήστος Παπαδόπουλος: 50ελ(23΄΄89, 4ος και νέο ατομικό ρεκόρ), 50 πετ(25΄΄42, 4ος και νέο ατομικό ρεκόρ) και 100πετ(56΄΄53, 5ος). Ο Χρήστος είναι και επίσημα πλέον με τις επιδόσεις του αυτές μέλος της εθνικής αποστολής  για την Νετάνια του Ισραήλ στην Πολυεθνή συνάντηση Εφήβων και είναι υποψήφιος για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Εφήβων στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
  2. Χριστίνα Σταυρακίδου: 200ύπ(11η), 50ύπ(12η), 100ύπ(17η)
  3. Μαρίνα Καδόγλου: 400ΜΑ(12η), 100πετ(27η).
  4. Μαρίνα Μπαδάνη: 200ΜΑ(15η), 400ΜΑ(17η), 100πετ(21η).
  5. Παναγιώτης Μπαδάνης: 400ΜΑ(23ος), 200ΜΑ(26ος)
  6. Άννα Νίγδελη: 50ύπ(29η), 100ύπ(32η)

ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Φ.Θ.Α.

ΤΟ Δ.Σ. 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This