9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 26, 2024

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ΣΤΟ «ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ» Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

agonas_ethnikou

Πραγματοποιώντας μία κακή εμφάνιση ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Εθνικό Αγιονερίου στο «Φώτης Κοσμάς» και βρίσκεται πια στη 10η θέση του 1ου ομίλου με 28 βαθμούς.
Λίγες ήταν οι ευκαιρίες που δημιούργησε ο Εθνικός στο χθεσινό παιχνίδι και σε μία από αυτές ο Μπαρμπαγιάννης σούταρε άουτ από καλή θέση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φλώρου στο 61’.
Ένα τέταρτο αργότερα ήρθε το γκολ για το Αγιονέρι. Μετά από σέντρα του Γκελίνιου, ο Γαλάνης με κοντινό σουτ θα νικήσει το Μπατλή και θα βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.
Μάλιστα, η ομάδα του Έβρου θα τελειώσει το ματς με παίκτη λιγότερο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, καθώς στο 84’ θα αποβληθεί ο Μπαρμπαγιάννης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατρανίτσα, ο αμυντικός του Εθνικού στην προσπάθεια του να βρει τη μπάλα θα χτυπήσει στο πρόσωπο τον παίκτη του Αγιονερίου και ο διαιτητής της αναμέτρησης θα τον αποβάλει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πλέον ο Εθνικός βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στην επόμενη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται από την 4η της βαθμολογίας Δόξα Δράμας.

spot_img
spot_img
Friday, April 26, 2024

Latest News

Σε 24 μήνες θα είναι έτοιμη η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλεξανδρούπολη

Προχωρά το έργο στην Βιομηχανική Περιοχή - Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διευθέτηση των συνοδών έργων, όπως οι γραμμές...

More Articles Like This